Erikoiskertoimia tarjolla tasapelille tai Suomen voitolle! Mukaan muhkea betsibonari!

Suomalainen futiskansa tärisee jo jännityksestä, sillä tänä iltana on luvassa Suomen jalkapallomaajoukkueen toistaiseksi tärkein ottelu, kun lohkovaiheen viimeisessä ottelussa on vastassa FIFA-rankingin kärkipaikkaa tällä hetkellä hallussaan pitävä Belgia. Kasino- ja vedonlyöntiyhtiö tarjoilee otteluun kaksi erikoiskerrointa (50 ja 100), jotka saat hyödynnettyä helposti tästä uutisesta! Mukaan pakettiin laitetaan vielä 100€ arvoinen vedonlyöntibonus.

Huuhkajilla on maanantai-iltana edessä ns. kuolemanottelu, kun B-lohkon päätösottelussa astelee vastaan huippuvaarallinen Belgia. Tähtiä vilisevä Belgia on tällä hetkellä ainakin nimellisesti maailman paras joukkue, sillä se on arvostettu FIFA:n ylläpitämän rankingin kärkipaikalle. Toki esimerkiksi tämän hetken Ranska voi olla Belgiaa parempi ryhmä, mutta eittämättä kyseessä on yksi maailman parhaista maajoukkueista.

Huuhkajat ovat karistaneet Venäjä-tappion pölyt varmasti jo jaloista ja keskittyminen on suunnattu tähän huippuotteluun, joka ratkaisee joukkueen pudotuspelipaikan kohtalon. Toki tappiokin voi vielä viedä suomalaiset pudotuspeleihin, mutta pistekin tästä ottelusta varmistaisi jatkopaikan. Belgia on jo varmistanut oman paikkansa pudotuspeleihin, joten toivotaan, että joukkueen keskittyminen on vajavainen ja Suomi pääsee rokottamaan.

Vedonlyöntijättiläisten eliittiin kuuluva sivusto haluaa olla mukana jännittämässä Huuhkajien jatkoapaikan puolesta ja yhtiö on laittanut tarjolle todella maistuvan kampanjan, josta pääset nappaamaan talteen muhkean vedonlyöntibonarin sekä korotetut kertoimet tasapelille tai Suomen voitolle!

Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja hyödynnä tarjouksessa tarjolla olevat rahanarvoiset edut vaikka heti! Halutessasi voit oikaista suoraan tarjousivulle painamalla tästä!

Näin betsaat Huuhkajien otteluun korotetuilla kertoimilla ja nappaat 100€ arvoisen betsibonarin!

Haluamme heti tarjouksen alkuun muistuttaa, että kyseessä on vain uusille liittyville asiakkaille tarjolla oleva kampanja, joten jos sinulla on pelitili jo avattuna, niin valitettavasti et voi näitä rahanarvoisia huippuetuja nyt lunastaa.

Jos sinulla sen sijaan ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle upealle sivustolle, niin nyt jos koskaan sellainen kannattaa tehdä, sillä tarjolla on todella loistavat liittymisedut! Pääset rekisteröitymään nopeasti ja helposti painamalla tästä.

Pääset avamaan pelitilin, kun klikkaat tarjoussivuilla näkyvää Luo tili -painiketta. Tämän jälkeen voit lunastaa 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen aktivoimalla sen pelitilisi bonukset-osiossa ennen ensitalletusta. Kun bonus on lunastettu, lyö 1€ arvoinen veto Suomi-Belgia -ottelun Suositut-kohdasta löytyvään erikoiskertoimeen. Tasapelistä on tarjolla kerroin 50,00 ja Suomen voitto palauttaa rahat peräti 100-kertaisesti!

Voit halutessasi lyödä molemmat vedot sisään 1€ panoksella ja parantaa näin ollen osumismahdollisuuksiasi! Jos pelaamasi veto / vedot osuu, sivusto maksaa korotettujen kertoiminen voitot pelitilillesi bonusrahana, jolla on 3-kertainen kierrätysvaatimus. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan tarjoussivun alaosasta.

Näin osallistut:

  • Siirry palkitulle pelisivustolle klikkaamalla tästä.
  • Luo tili ja lunasta 100% / 100€ vedonlyöntibonus.
  • Panosta 1€ toiseen tai molempiin korotettuihin kertoimiin.
  • Tarjolla olevat erikoiskertoimet: Tasapeli 50,00 / Suomen voitto 100,00.
  • Jos vetosi osuvat, yhtiö maksaa kohteen voitot bonusrahana.