Mr Green tarjoilee EM-kisojen ajan tarjouksia

Oi Suomi on! Suomen voitto Tanskasta tuo 100-kertaiset voitot kierrätysvapaasti!

Uutisoimme eilen kampanjasta, joka tarjoilee uusille asiakkaille mahdollisuuden lyödä vetoa Huuhkajien Tanska-ottelun voitosta huimalla 100,00-kertoimella. Samasta tarjouksesta oli mahdollisuus lunastaa myös 100% suuruinen betsibonari, jolla pääsee tuplaamaan pelikassan ensitalletuksen yhteydessä. Nyt myös vihreähattuinen herrasmies vedonlyöntisivustoineen on lähtenyt mukaan tarjouskilpaan ja myös Mr Green tarjoaa Huuhkajien voitosta samaa megakerrointa, joka palauttaa rahat 100-kertaisesti kierrätysvapaasti pelaajan tilille! Oi Suomi on!

Niin kuin eilen jo toisessa uutisessa kerroimmekin, niin Suomi lähtee B-lohkoon selvänä altavastaajana, sillä samassa lohkossa pelaavat mestarisuosikki Belgia sekä aina vaaralliset arvokisamenestyjät Venäjä ja Tanska. Avausottelussa Huuhkajien yllätysmomentti on isoimmillaan ja siksi Tanska-ottelusta voi hyvällä syyllä povata todella vaiherikasta vääntöä.

Huuhkajat-leirissä oli kisojen alla pieniä loukkaantumisia, mutta viimeisimpien tietojen mukaan joukkueen iskukyky on hyvä ja Tanskaa vastaan Markku ”Rive Kanerva pääsee iskemään parhaalla kokoonpanollaan. Suomi lähtee otteluun varmasti tiiviin puolustuspelin kautta, mutta luvassa on varmasti pallonriistoja ja sitä kautta Huuhkajien nopeita vastaiskuja, joissa Robin Lod ja Teemu Pukki ovat äärimmäisen vaarallisia.

Vaikka Suomi ottelussa selvä altavastaaja onkin, niin Huuhkajien suorasta voitosta tarjottu kerroin 100,00 on niin iso ylikerroin, että tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää jos sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna Mr Greenille! Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja hyödynnä tämä kierrätysvapaa tarjous pikimmiten!

Voit siirtyä suoraan tarjouksen lunastamiseen painamalla tästä!

Näin pääset betsaamaan Huuhkajien voittoa kertoimella 100,00 Mr Greenillä!

Haluamme heti alkuun muistuttaa, että tarjous on voimassa vain uusille pelaajille, joilla ei ole pelitiliä vielä avattuna Mr Greenille. Jos sinulla on pelitili jo avattuna tälle palkitulle vedonlyöntisaitille, niin valitettavasti et pysty tällä kertaa tätä tarjousta hyödyntämään.

Jos olet vanha asiakas, niin suosittelemme kuitenkin seuraamaan Mr Greenin sivuja koko EM-kisojen ajan, sillä ennakkotietojen mukaan vihreästä knallista tuttu herrasmies lataa koko kisojen ajan sivustolleen toinen toistaan parempia tarjouksia arvokisafutikseen. Muista siis seurata sekä Vetoveljien, että Mr Greenin tarjoussivuja läpi EM-turnauksen!

Tarjouksen hyödyntääksesi sinun tulee rekisteröityä Mr Greenille uutena asiakkaana tällä sivulla näkyvien linkkien kautta, tehdä vähintään 10 euron suuruinen ensitalletus ja iskeä Huuhkajien voittobetsi sisään kertoimella 100,00! Pelikohteen panoskatto on rajoitettu operaattorin toimesta yhteen (1) euroon, sillä kyseessä on niin räikeä ylikerroin. Veto pitää asettaa ennen lauantaita 12. kesäkuuta kello 18:00 CET mennessä.

Korotettu kerroin on tarkoitettu yksinomaan vedoille Suomen suorasta voitosta varsinaisella peliajalla, joten kaikki muut pelikohteet ovat ulkona tästä tarjouksesta. Jos Huuhkajat voittaa ottelun, niin Mr Green maksaa sadan euron suuruiset voittorahat asiakkaan pelitilille täysin kierrätysvapaana käteisenä. Voit siis halutessasi kotiuttaa voittorahat vaikka heti.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry Mr Greenin rekisteröintiin painamalla tästä.
  • Tee vähintään 10€ suuruinen ensitalletus.
  • Aseta Huuhkajien voittobetsi 1€ panoksella ja kertoimella 100,00 ennen ottelun alkua.
  • Kannusta Suomi voittoon! Jos Huuhkajat vie ottelun, Mr Green maksaa voittorahat kierrätysvapaasti pelitilillesi!