Superpesisfinaalit käyntiin – nappaa helppo 5€ vetoetu!

Superpesiskausi 2021 on tarjonnut läpi kesän kansallispelimme faneille suuria tunteita ja meno ei ole ollut taantumaan päin pudotuspeleissä, sillä olemme saaneet todistaa huippujännittäviä hetkiä huippupesäpallon parissa. Naisten Superissa finaalit alkoivat jo viime viikonloppuna ja tänään keskiviikkona ohjelmassa on miesten ensimmäinen finaaliottelu, kun Manse PP isännöi Kouvolan Pallonlyöjiä Tampereella. Vedonlyöntiin erikoistunut sivusto tarjoaa sinulle helpon mahdollisuuden lunastaa 5 euron arvoinen ilmainen urheiluveto Miesten tai Naisten finaaliin! Tarjous on voimassa viikottain, joten saman pesis-ilmaisvedon pääsee nappaamaan talteen myös ensi viikolla!

Isoilla odotuksilla ja kovilla satsauksilla kauteen lähtenyt Manse PP on pystynyt vastaamaan odotuksiin ja joukkue eteni aina finaaliin asti, kun se onnistui kaatamaan Sotkamon Jymyn välieräsarjassa puhtaasti otteluvoitoin 3-0. Finaalissa vastaan tulee Kouvolan Pallonlyöjät, joka on raivannut pudotuspeleissä sekä Kempeleen Kirin, että Vimpelin Vedon.

Odotettavissa on tulikuuma finaali kahden huippujoukkueen välillä, joten näitä otteluita ei kannata missata. Finaalisarja alkaa tänään keskiviikkona 15. syyskuuta kello 16:00 ja ottelua voi seurata suorana Ruutu-suoratoistopalvelusta. Finaalisarja alkaa Manse PP:n kotikentältä Kaupin pesäpallostadionilta, joten odotettavissa on takuulla hurjaa mekkalaa sekä kentällä, että katsomossa.

Naisten puolella finaalisarja Jyväskylän Kirittärien ja Porin Pesäkarhujen välillä käynnistyi jo viime viikonloppuna, kun sunnuntaina pelatussa 1. finaalissa Pesäkarhut onnistuivat ryöstämään kotiedun Jyväskylän Hippokselta. 0-2 päättyneessä ottelussa nähtiin niin ikään aivan huipputasokasta pesäpalloa ja sama meno jatkunee lauantaina Porissa, kun toinen finaali pelataan kello 14:00.

Legendaarinen vedonlyöntisivusto on pistänyt käyntiin tarjouksen, jossa kaikki pesäpallofanit ja muut vedonlyönnin ystävät pääsevät lunastamaan viiden (5) euron arvoisen täysin ilmaisen pesisvedon! Tarjouksen pääsee hyödyntämään muutamaa nappia klikkaamalla, joten tämän helpommin ei vitosen arvoinen ilmaisveto pelitilille kilahda!

Siirry suoraan tarjoussivuille lunastamaan oma pesis-ilmaisbetsi talteen painamalla tästä tai tsekkaa alta vielä helpot ohjeet ilmaisvedon nappaamiseen!

Näin saat napattua täysin ilmaisen 5€ pesis-ilmaisbetsin!

Niin kuin jo äsken hehkutimme, niin tämän tarjouksen lunastaminen on todella helppoa ja se onnistuu takuuvarmasti keneltä tahansa täysi-ikäiseltä, joka sen haluaa hyödyntää. Ilmaisbetsin nappaaminen edellyttää totta kai omaa pelitiliä, mutta sen luominen onnistuu helposti, nopeasti ja täysin ilmaiseksi yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla.

Pelitilin luomisen jälkeen sinun tulee ainoastaan kirjautua sisään, siirtyä 5€ ilmaisveto pesäpalloon joka viikko -kampanjasivulle ja klikata Osallistu-nappia. Kas näin, olet onnistunut nappaamaan itsellesi talteen viiden euron arvoisen ilmaisbetsin pesäpalloon! Ilmaisvetotarjous on voimassa viikko kerrallaan aina kauden päättymiseen asti, joten ensimmäinen betsi kannattaa hakea talteen jo tänään!

Jos ilmaisvedolla panostamasi veto osuu, sivu vaatii sinua tekemään ensitalletuksen ennen rahojen kotiuttamista. Pelaajien on myös sallittava sivuston bonukset ja viestintä tähän kampanjaan osallistumista varten. Tämän asetuksen saa laitettua oman pelitilin asetuksista. Suosittelemmekin tekemään esimerkiksi 25 tai 50 euron suuruisen ensitalletuksen rekisteröinnin yhteydessä. Samalla saat tervetuliaistarjouksena ilmaisvedon, jonka arvo on puolet talletuksesi arvosta. 50 euron suuruisella ensitalletuksella saat palkkioksi 25 euron suuruisen ilmaisvedon.

Pesis-ilmaisvetokampanja on käynnissä 28. syyskuuta asti vedonlyöntitarjoukset-sivulla. Voit lukea tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot samalta sivulta.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry uudistetulle vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Rekisteröidy ja salli bonukset sekä viestintä pelitilisi asetuksista.
  • Suosittelemme tekemään rekisteröinnin yhteydessä myös ensitalletuksen.
  • Osallistu kampanjaan tarjoussivulla ja saat käyttöösi ilmaisen 5€ pesis-ilmaisvedon.
  • Betsaa pesikseen ja napsi voitto talteen!