Ranska ja Sveitsi maalijuhlissa? Nappaa over-betsi kiinni kertoimella 50,00!

Jalkapallon EM-kisojen Round of 16-vaihe jatkuu maanantaina kahden ottelun voimin, kun ohjelmassa on Kroatian ja Espanjan sekä Ranskan ja Sveitsin väliset kohtaamiset. Etenkin Keski-Euroopan derbystä voi hyvällä syyllä odottaa tulista taistelua, kun Sveitsi yrittää horjuttaa jalkapallojätti Ranskaa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden iskeä over-betsin sisään erikoiskertoimella 50,00! Samalla pääset hyödyntämään 100% / 100€ vedonlyöntibonuksen, jolla boostaat pelikassasi iskuun ennen EM-kisojen ratkaisupelejä!

Par aikaa meneillään olevat jalkapallon EM-kisat ovat osoittaneet viime päivinä sen miksi niitä odotetaan aina niin kuumeisesti. Tarjolla on niin laadukasta futisviihdettä, että herkempi jalkapallofani jo liikuttuu ja yllätyksien täyteiset ratkaisuottelut saavat katsojankin pulssin nousemaan pelkästä jännityksestä.

Maanantaina futisfaneja hemmotellaan jälleen kahdella huippukamppailulla, kun kello 19:00 on ohjelmassa kolmen vuoden takaisen MM-kakkosen Kroatian sekä arvokisojen kestomenestyjän Espanjan välinen kohtaaminen. Jalkapalloilta huipentuu kello 22:00, kun ohjelmassa on mestarisuosikki Ranskan sekä haastaja Sveitsin välinen kohtaaminen. Ranska on ottelussa totta kai suosikki, mutta yllätysvalmis Sveitsi ei varmasti myy nahkaansa helpolla.

Vedonlyöntioperaattoreiden kovimpaan kärkeen kuuluva pelisivu haluaa tarjota illan Ranska-Sveitsi -otteluun uusille asiakkaille maistuvan tarjouksen, jonka turvin saat käyttöösi todella maistuvia rahanarvoisia etuja! Pääset nimittäin iskemään over-betsin sisään erikoiskertoimella 50,00 ja lisäksi saat käyttöösi 100 euron arvoisen betsibonarin!

Voit siirtyä suoraan tarjoussivulle painamalla tästä tai tsekkaa alta tarkemmat ohjeet tarjouksen hyödyntämiseen.

Näin betsaat yli 2,5 maalia Ranska-Sveitsi matsiin kertoimella 50,00!

Niin kuin osa lukijoistamme varmaan jo huomasikin, niin tämä mahtava erikoistarjous on voimassa vain sivustomme kautta liittyville uusille pelaajille. Jos sinulla on jo pelitili avattuna tälle palkitulle vedonlyöntisivustolle, niin valitettavasti et tällä kertaa pysty tätä huipputarjousta hyödyntämään.

Uudet asiakkaat ovat sen sijaan enemmän kuin tervetulleita tämän supertarjouksen pariin. Tarjouksen lunastaminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan klikata tarjoussivulla näkyvää Luo tili -nappia ja täyttää pyydetyt tiedot. Seuraavaksi lunasta 100% betsibonari pelitilisi bonukset-osiosta ja tee 10-100€ suuruinen ensitalletus. Yhtiö tuplaa pelikassasi talletuksen jälkeen.

Tämän jälkeen etsi vedonlyöntiaulasta Ranska-Sveitsi -ottelu ja lyö 1€ veto yli 2,5 maalille korotetulla kertoimella 50,00. Kun olet kirjautunut sisään, korotettu keroin löytyy Ranska-Sveitsi matsin suositut-välilehdeltä. Muista, että kohteen maksimipanos on yksi (1) euro. Jos ottelussa nähdään yli 2,5 maalia, yhtiö maksaa 50 euron suuruiset voitot kierrätysvapaana käteisenä.

Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa tarjoussivulla.

Osallistumisohjeet:

  • Siirry tarjoussivulle klikkaamalla tästä.
  • Luo oma pelitili ja lunasta 100% / 100€ vedonlyöntibonari.
  • Lyö 1€ veto yli 2,5 maalille korotetulla kertoimella 50,00 Ranska-Sveitsi matsiin.
  • Jos vetosi osuu, saat voitot kierrätysvapaana käteisenä.