Betsaa e-urheilua ja voita pikkujoulut Shelter Gameroomissa!

Marraskuu lähenee loppuaan ja kohta ohjelmassa on ensimmäinen adventti sekä vuoden viimeinen kuukausi, joulukuu. Luonnollisesti tämä tarkoittaa myös sitä, että pikkujoulukausi käy kuumimmillaan ja yritykset sekä kaveriporukat järjestävät toinen toistaan hauskempia tapahtumia pikkujoulutunnelmissa. Vedonlyöntiyhtiötuoreessa arvonnassa sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja yhdeksälle kaverille pikkujoululanit Kalasatamassa sijaitsevassa Shelter Gameroomissa!

Shelter Gameroom on ihastuttanut PC-pelaajia jo muutaman vuoden ajan Helsingissä, sillä tarjolla on kaksi erillistä pelitilaa, joissa asiakkaat pääsevät pelaamaan kaikkia tunnetuimpia PC-pelejä yli 60 eri tietokoneella, jotka ovat markkinoiden uusinta uutta ja pyörittävät raskaitakin pelejä sulavan tehokkaasti uudenkarheilla näytöillä. Shelter Gameroom on matalan kynnyksen paikka kokeilla eri tietokonepelejä, sillä voit halutessasi ostaa vaikkapa vain tunnin peliaikaa ja käydä kokeilemassa taitojasi eri pelien parissa.

Shelter Gameroomilta löytyy myös striimauspiste sekä muutama 10 hengen privaattihuone pelikoneineen, jossa asiakkaat voivat kestitä yhteistyökumppaneitaan tai kavereitaan hauskojen pelihetkien parissa. Tilat ovat täydelliset esimerkiksi synttäreiden tai pikkujoulujen viettoon, joten mikäpä olisi hauskempi tapa viettää ystävien kesken pikkujouluja kuin pelata 5 vs 5 CS:GO-otteluita tai mitellä kuningaslajin parissa uunituoreen FIFA-pelin parissa.

Vastikään julkaistussa kampanjassa on pääpalkintona 10 hengen ja kolmen tunnin pelipaketti Kalasataman Shelter Gameroomiin priva-tiloihin kaikilla herkuilla! Pakettiin kuuluu ruoka- ja juomatarjoilu sekä henkilökunnan opastus koko kolmen tunnin ajaksi, joten tämä paketti pitää sisällään kaiken tarvittavan! Jos pikkujoulut LAN-hengessä tietokonepelien ja loistavien tarjoiluiden kera saa sormesi syyhyämään, niin nyt kannattaa osallistua arvontaan!

Voit lukea kampanjan tarkemmat osallistumisohjeet alta tai halutessasi siirtyä suoraan vedonlyöntisivustolle painamalla tästä!

Näin voit voittaa 10 hengen LAN-pikkujoulut Shelter Gameroomissa!

Tähän upeaan kampanjaan osallistuminen on todella helppoa, joten jokainen innokas pelittelijä osaa varmasti halutessaan osallistua tähän upeaan tarjoukseen. Osallistuaksesi sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias ja omistaa oma henkilökohtainen pelitili. Jos sinulla ei sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sen nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi yläpuolella näkyvää linkkiä painamalla.

Samalla pääset uutena asiakkaana hyödyntämään tarjolla olevan vedonlyöntibonarin, jonka turvin pelaamisen aloittaminen helpottuu merkittävästi. Betsibonarilla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi ja napattua talteen jopa 100 euroa ylimääräistä vedonlyöntirahaa.

Kun olet saanut pelitilin avattua / kirjautunut sisään, niin seuraavaksi on aika etsiä vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä Voita pikkujoululanit kaveriporukallesi -tarjous ja klikata keltaista Osallistu-nappia. Tämän jälkeen siirry vedonlyöntiin ja iske vähintään 5€ arvoinen urheiluveto sisään, josta löytyy vähintään yksi pelikohde e-urheiluun. Yksi vähintään 5€ arvoinen kampanjaveto oikeuttaa sinut aina yhteen arpalippuun.

Järjestäjä arpoo kaikkien hyväksytyn kampanjavedon tehneiden pelaajien kesken yhden kolmen tunnin mittaisen 10 hengen peli-iltapaketin Shelter Gameroomissa! Kampanja on käynnissä 30. marraskuuta kello 23:59 CEST asti. Voit tsekata kampanjan tarkat säännöt ja ehdot tarjoussivuilta.

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  • Siirry palkitulle vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Osallistu tarjoukseen Pikkujoululanit-kampanjasivulla.
  • Lyö vähintään 5€ arvoinen urheiluveto, jossa on yksi pelikohde e-urheilusta.
  • Operaattori arpoo yhdelle onnekkaalle kolmen tunnin pelipaketin 10 hengelle.