Osallistu 5 000€ Sporttiarvontaan – Päivittäin jaossa 22 käteispalkintoa!

Erilaiset tarjoukset, kampanjat sekä muut kilpailut ja arvonnat ovat hyvä tapa saada pientä lisäarvoa oman pelaamisen oheen. Samalla pääsee totta kai mukaan tavoittelemaan erilaisia raha- ja tavarapalkintoja, jotka voivat kampanjasta riippuen olla todella arvokkaitakin! Vedonlyöntisaitti on polkaissut käyntiin 5 000€ Sporttiarvonta -kampanjan, jossa jaetaan päivittäin 22 käteispalkintoa!

Lukuisia palkintoja vuosien saatossa erinomaisesta työstä koko rahapelikulttuurin ja omien asiakkaidensa eteen saanut pelisivu on loistava esimerkki siitä mitä hyvä pelisivusto pitää sisällään. Tarjolla on huipputasoinen kasino- ja kolikkopelivalikoima, lähes täydellisyyttä hipova vedonlyöntiosio sekä loistavat viikottaiset tarjoukset aktiivisille asiakkaille. Totta kai uusille asiakkaille on tarjolla myös bonus, jolla pelaamisen aloittaminen helpottuu merkittävästi ja palveluihin pääsee tutustumaan normaalia pienemmällä riskillä.

Vedonlyöjät pääsevät harvemmin nautiskelemaan erilaisista tarjouksista tai kilpailuista, mutta juuri tämä sivu on yksi niistä harvoista betsisivustoista, jotka tarjoavat myös vedonlyöntiasiakkailleen erilaisia kampanjoita lähes viikottain. Se onkin yksi syy suosia tätä äärimmäisen luotettavaa ja turvallista pelipaikkaa, joka ei suotta ole vakiinnuttanut paikkaansa sinivalkoisten pelaajien sydämessä.

Tällä hetkellä käynnissä on 5 000€ Sporttiarvonta -kampanja, jossa arpalippuja tienaamalla pääsee mukaan päivittäiseen käteisarvontaa, jossa yhteensä 22 pelaajaa voittaa joka päivä yhden käteispalkinnon! Palkintojen suuruudet vaihtelevat 20 eurosta 100 euroon, joten rikastumaan tässä kampanjassa ei pääse, mutta ylimääräinen peliraha kelpaa takuuvarmasti aina meille kaikille!

Tsekkaa alta simppelit osallistumisohjeet Sporttiarvontaan ja toimi heti, sillä kampanja on voimassa vain 21. marraskuuta asti!

Näin pääset mukaan 5 000€ Sporttiarvontaan!

  • Siirry palkitulle pelisivustolle painamalla tästä!
  • Kirjaudu sisään pelitilillesi tai rekisteröi oma pelitili jos olet uusi asiakas.
  • Jos olet uusi asiakas, muista hyödyntää tarjolla oleva vedonlyöntibonus.
  • Lyö vähintään 20 euron ennakko- tai liveveto, minimikerroin 2,00.
  • Saat jokaisesta ratkenneesta 20 euron vedosta arvontalipun päivän arvontaan.
  • Pelaaja voi kerätä maksimissaan 10 arpalippua per päivä.
  • Järjestäjä arpoo 720 euron edestä käteispalkintoja joka päivä.
  • Kampanja päättyy 21. marraskuuta 23:59 CEST.
  • Tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivuilla.