Sporttiklubilta nappaat viikottaisen 5€ bonarin jalkapallon EM-kisoihin!

Jääkiekon MM-kisat päättyivät sunnuntaina suomalaispettymykseen, mutta urheilua seuraavan kansan ei tarvitse kärvistellä pitkään ilman seuraavia arvokisoja, sillä jalkapallon EM-kisat alkavat perjantaina 11. kesäkuuta! Vedonlyöntisivusto haluaa punakeltaisen kapteeninsa johdolla ilahduttaa jalkapalloa seuraavia lukijoitamme ja tarjolla on viikottain 5 euron arvoinen bonus, jonka lunastaminen on todella helppoa! Jos viikottainen bonari EM-kisoihin kiinnostaa, niin hyödynnä tarjous pikimmiten ja saat lisäjännitystä huipputasoisten arvokisojen oheen!

Suomalaiset Huuhkajat-fanit ovat odottaneet tätä kuluvaa viikkoa kuin kuuta nousevaa, sillä alunperin Huuhkajien arvokisadebyyttiä piti todistaa jo viime kesänä, mutta koko maailmaa yh yhä ravistelevan pandemian takia kisat siirtyivät vuodella eteenpäin. Turha jossittelu on kuitenkin ajanhukkaa, sillä vihdoin käsillä on kauan odotetut EM-kisat, joissa myös Suomi on ensimmäistä kertaa mukana.

Suomen jalkapallomaajoukkueen pääkäskijä Markku ”Rive” Kanerva nimesi kisoihin matkaavat Huuhkajat viime viikolla ja tuttuun tapaan julkaistu joukkue herätti paljon keskustelua jalkapalloa seuraavan kansan riveissä. Etenkin toppari Juhani Ojalan poisjäänti sai aikaan pientä myrskyä vesilasissa ja sekä Ojala itse, että päävalmentaja Kanerva kommentoivat casea iltapäivälehdissä.

Joukkueelle on kuitenkin vihdoin annettu työrauha kisoihin ja tällä hetkellä kaikki keskittyminen tähtää tuloksen tekemiseen. Suomi aloittaa arvokisaurakkansa lauantaina 12. kesäkuut akello 19:00 Suomen aikaa vierasottelulla Tanskaa vastaan. Suomen toinen ottelu on Venäjää vastaan 16. kesäkuuta. Suomen viimeinen lohkovaiheen ottelu on Belgiaa vastaan 21. kesäkuuta.

Jalkapalloa seuraava kansa pääseekin nauttimaan huipputasokkaasta turnauksesta koko kesäkuun ajan. Sinivalkoiset katsojat toivovat toki suomen jatkopaikkaa, mutta totuuden nimissä on sanottava, että se vaatisi joukkueelta nappionnistumista!

Varmaa on kuitenkin se, että tarjolla on kolme tasokasta Huuhkajat-ottelua, joihin voit hakea lisäjännitystä vedonlyöntiyhtiön kampanjasta, josta sinun on mahdollista lunastaa EM-kisojen ajan viikottain 5 euron arvoinen bonari! Bonuksen lunastaminen on helppoa kuin hengittäminen, joten jos ylimääräinen peliraha EM-kisoihin kiinnostaa, niin katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti, sillä ensimmäinen bonari on jo lunastettavissa!

Näin saat napattua viikottain 5€ ylimääräistä pelattavaa jalkapallon EM-kisoihin!

Palkittu pelisivusto on halunnut, että kaikilla innokkailla penkkiurheilijoilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan EM-tarjoukseen ja siksi kampanjaan ei ole 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Pääset siis nappaamaan ylimääräiset pelirahat talteen jos olet vähintään 18 vuotias ja sinulla on pelitili avattuna. Jos sinulla ei ole vielä omaa pelitiliä avattuna, niin pääset luomaan sellaisen helposti ja nopeasti.

Samalla saat uutena asiakkaana hyödynnettyä myös vedonlyöntibonarin, jolla saat heti alkuun boostattua pelikassaasi ylimääräisellä satasella! Kun tämä satku on kierrätetty onnistuneesti vedonlyönnissä, niin on aika siirtyä EM-tarjouksen kimppuun.

Ihan ensiksi sinun tulee käydä osallistumassa kampanjaan. Seuraavaksi sinun tarvitsee ainoastaan tehdä 20€ suuruinen yhdistelmäveto minimikertoimella 3,00. Vedon tulee sisältään vähintään 2 pelikohdetta, joten single-vetoja ei huomioida tässä tarjouksella. Kun hyväksytyt vedot on asetettu, saat palkinnoksi 5 euron arvosta bonusrahaa vedonlyöntiin. Bonarin voi panostaa mihin tahansa pelikohteeseen, mutta sen minimikerroin on 1,50.

Kampanja on voimassa läpi EM-kisojen ja pystyt lunastamaan yhden bonarin per viikko! Muista siis käydä viikottain hakemassa oma bonus talteen ja saat käytännössä joka viikko viiden euron edestä ylimääräistä panostettavaa, kun teet vähintään 20€ yhdistelmävedon ensin. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan kampanjasivulta.

Osallistumisohjeet:

  • Siirry sivustolle painamalla.
  • Osallistu kampanjaan oikean välilehden kautta.
  • Aseta vähintään 20€ suuruinen yhdistelmäveto (väh. 2 pelikohdetta) minimikertoimella 3,00.
  • Saat lahjaksi 5€ bonusrahaa vedonlyöntiin, kun hyväksytyt vedot on lyöty.
  • Pelaa bonusraha vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50.