Osallistu manageripeliin ja nouse palkinnoille – potissa 50 000 euroa!

Jokainen lukijamme muistaa varmasti erilaiset liigapörssit sekä muut fantasy pelaamisen liigat, joissa kotimaiset urheilufanit ovat pystyneet rakentamaan managerin roolissa omia joukkueitaan ja pyrkimään lyömään muiden käyttäjien joukkueet. Nyt tämä suosittu fantasiapelaaminen on tehnyt paluun myös vedonlyöntisivustoille ja tuttuun tapaan tarjolla on muhkeilla palkinnoilla varustettu fantasy league! Jos uskot olevasi hyvin perillä Englannin Valioliigasta ja haluat näyttää kykysi myös muille oman elämänsä valioliigamanagereille, niin nyt kannattaa osallistua!

Englannin Valioliiga starttasi muutama viikko takaperin ja futisfanit ympäri maailman ovat saaneet nauttia laatufutiksesta heti sesongin alussa. Myös yleisö on palannut stadioneille ympäri sumusaarten ja meininki katsomoissa on ollut peribrittiläiseen tapaan vähintäänkin vauhdikasta. Myös vihreä vedonlyöntijätti on totta kai kampanjoillaan isosti mukana kuluvalla Valioliiga-kaudella ja yksi isoimmista tarjouksista maailman parhaaseen futissarjaan on Suomen Fantasy League.

Liiga on rakennettu alkuperäisen Premier Leaguen Fantasyn alle, mutta suomen liiga toimii sen alla ns. Omana ladderina. Suomi Fantasy League on jo käynnissä, mutta se kestää koko kauden ajan, joten ehdit vielä hyvin mukaan manageroimaan omaa joukkuettasi. Sivusto palkitsee läpi kauden kuukausittain 10 parasta manageria ja lisäksi kauden puolivälissä jaetaan isoa palkintorahaa. Koko kauden parhaat palkitaan myös erikseen ja voittajalle on luvassa 10 000 euron suuruinen palkintoraha!

Suomi Fantasy Leagueen osallistuminen on käytännössä ilmaista, mutta sinun tulee tehdä kuukausittain yksi vähintään 10 euron suuruinen urheiluveto vedonlyönnissä, jotta osallistumisesi pysyy aktiivisena. Järjestäjän puolelta kisaan osallistuu mm. Jari Litmanen, Mika Häkkinen, Esa Tikkanen sekä vedonlyöntiguru Jorma Vuoksenmaa.

Jos futismanagerin hommat on hallussa ja kisailu nimekkäitä lähettiläitä vastaan kiinnostaa, niin tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja hyppää mukaan fantasialiigaan! Voit halutessasi siirtyä myös suoraan kisaan painamalla tästä!

Näin pääset mukaan Suomi Fantasy Leagueen!

Vihreän vedonlyöntijättiläisen fantasialiigaan osallistuminen on tehty niin helpoksi kuin se suinkin vaan on mahdollista. Osallistumiseen tarvitset totta kai ihan ensimmäiseksi oman pelitilin, jonka luominen onnistuu helposti ja täysin ilmaiseksi yllä näkyvää linkkiä painamalla. Samalla pääset uutena asiakkaana hyödyntämään 170 euron arvoisen bonuspaketin, jolla pelaamisen aloittaminen helpottuu.

Kun rekisteröintiprosessi on saatu onnistuneesti valmiiksi ni on aika etsiä vedonlyöntikampanjat-välilehden alta Suomi Fantasy League -tarjoussivu ja painella sisään. Seuraavaksi sinun tulee suunnata Premier Leaguen fantasy-sivuille rekisteröitymään ja luomaan oma manageritili. Tilin tekeminen on ilmaista ja se vie vain hetken.

Tämän jälkeen voit nimetä ja kasata oman joukkueesi tähän kilpailuun. Tämän jälkeen liity fantasialiigan sivuilta ladderiin käyttämällä koodia VOFZSX. Varmista, että olet kirjautunut sisään myös tilillesi. Tämän jälkeen sinun tulee yhdistä Fantasy Premier League -tiimisi tiliisi kampanjasivuilta. Kaikista managerirointipeleistä tuttuun tapaan tarkoituksena on kerätä omalla joukkueella mahdollisimman paljon pisteitä.

Myös kampanjasivuilla on selkeät ohjeet osallistumiseen, joten jokainen innokas managerin alku onnistuu varmasti osallistumaan tähän loistavaan koko kauden mittaiseen kisaan. Myös kuukausittaiset, kauden puolivälin sekä koko kauden palkintopotit eri sijoitusten mukaan on eritelty kampanjasivuilla. Yhteensä palkintopotissa on 50 000 euroa, joten jaettavaa tässä hienossa kampanjassa riittää.

Osallistumistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry rekisteröintiin painamalla tästä.
  • Rekisteröidy myös Fantasy Premier Leaguen sivuilla ja käytä liigan koodia VOFZSX.
  • Yhdistä FPL-tiimisi pelitiliisi kampanjasivuilla.
  • Kasaa huippuunsa viritetty joukkue, kerää pisteitä ja nouse tulostaulukossa palkintosijoille.
  • Muista lyödä kuukausittain yksi vähintään 10€ arvoinen urheiluveto vedonlyönnissä.
  • Järjestäjä palkitsee kuukauden, kauden puolivälin sekä koko kauden parhaat managerit rahapalkinnoin.
  • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivuilla.