Lyö 5€ futisbetsi ja voita VIP-liput Suomi-Ranska -matsiin!

Suomen jalkapallomaajoukkue jatkaa MM-karsintaurakkaansa tulevana viikonloppuna, kun Huuhkajat matkustavat Bosnia ja Hertsegovinaan vierasotteluun. Ensi viikon tiistaina luvassa on kotiottelun kivenkovaa Ranskaa vastaan ja pisteet näistä kahdesta ottelusta ovat todella tiukassa. Betsijätin kampanjasta sinulla on keskiviikkoiltaan asti aikaa voittaa VIP-liput kaikilla mausteilla ensi tiistaina Olympiastadionilla pelattavaan kotiotteluun.

Huuhkajien mahdollinen MM-kisapaikka vaatii vielä joukkueelta pisteitä, mutta seuraavan kerran niitä on tarjolla tulevana viikonloppuna, kun joukkue matkustaa Bosnia ja Hertsegovinan vieraaksi. Lauantaina kello 16:00 Suomen aikaa pelattavassa ottelussa on panokset tapissaan, sillä joukkueet ovat D-lohkossa perättäisillä sijoilla vain pisteen erolla. Suomi on tällä hetkellä lohkon kolmantena kahdeksalla pisteellä ja B&H neljäntenä seitsemällä pisteellä.

Lohkoo johtaa kuudesta ottelusta kolme voittoa ja kolme tasapeliä kairannut Ranska, jolla on kasassa 12 pistettä. Ukraina pitää lohkon kakkospaikkaa yhdeksällä pisteellä, joten D-lohkon osalta kaikki skenaariot ovat mahdollisia jatkopaikkoja ajatellen. Ainoastaan lohkon viimeisellä sijalla kolmen pisteen turvin oleva Kazakstan on varmuudella ulkona MM-kisoista.

Viikonlopun B&H matsin jälkeen Suomella on luvassa vielä kovempi vastus, kun väkivahva Ranska asettuu Huuhkajia vastaan tiistaina kello 21:45 remontoidulla Olympiastadionilla. Nyt on käynnissä kampanja, josta sinä voit 5€ arvoisella futisvedolla voittaa VIP-lipun tarjoiluineen stadikan VIP-tiloihin. Palkintoon kuuluu kahden vip-ottelulipun lisäksi myös ottelulahja sekä tasokas ruokailu, joten tästä paremmaksi ei MM-karsintakokemus voi mennä.

Kisaan osallistuminen on tehty todella helpoksi, sillä sinun tulee ainaoastaan iskeä 5€ arvoinen jalkapalloveto vedonlyönnissä ja saat yhden arpalipun kampanjaan. Kampanja on käynnissä keskiviikkoiltaan 11. marraskuuta kello 23:01 CEST asti, joten toimi nopeasti. Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja osallistu heti!

Näin voit voittaa kahden hengen VIP-paketin Suomi-Ranska -matsiin!

  • Siirry vedonlyöntisivustolle klikkaamalla tästä.
  • Kirjaudu sisään / luo tili sivustolle.
  • Etsi kampanjat-välilehdeltä oikea tarjous ja klikkaa keltaista osallistu-nappia.
  • Aseta 5€ arvoinen futisveto vedonlyönnissä.
  • Järjestäjä arpoo kolme 1+1 -VIP-lippupakettia Suomi–Ranska -MM-karsintaotteluun.
  • Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivuilla.