Oi Suomi on! Huuhkajien Venäjä-voitosta tarjolla huima kerroin: 100,00!

Suomen urakka jalkapallon EM-kisoissa jatkuu keskiviikkona kello 16:00 Suomen aikaa, kun Pietarissa on vastassa aina vaarallinen Venäjä. Tanska on jo lyöty, joten miksei Venäjäkin voisi kaatua. Jos uskot Huuhkajien menestykseen Venäjä-ottelussa, niin nyt on tarjolla loistava kampanja, jossa pääset lyömään Suomen menestyksestä vetoa huippukertoimella 100,00!

Suomen jalkapallomaajoukkue otti viime viikon lauantaina todellisen työvoiton, kun EM-kilpailuiden avausottelussa kaatui kotikentällään pelannut Tanska. Kolme pistettä avausottelusta paransi Huuhkajien asemia jatkopaikasta puhuttaessa, mutta tällä hetkellä kaikki keskittyminen on suunnattu keskiviikon Venäjä-otteluun.

Venäjä koki kisojen avausottelussa kitkerän 3-0 tappion Belgialle ja punakone on varmasti ärsytetty vastus keskiviikon ottelussa. Ottelusta on luvassa Suomelle jälleen kerran puolustustaistelu, mutta Markku ”Rive” Kanervan alaisuudessa Suomi on onnistunut usein juuri altavastaajana kääntämään tiukkoja otteluita itselleen vastaiskujen ja erikoistilanteiden kautta.

Suomen voitto ei ole ottelun todennäköisin lopputulos, mutta kampanjassa tarjolla oleva menestyskerroin 100,00 on niin iso ylikerroin, että tämä tarjous kannattaa kyllä kaikkien uusien asiakkaiden napata talteen! Kaiken hyvän lisäksi saat uutena asiakkaana käyttöösi mahtavan erikoiskertoimen lisäksi myös normaalin vedonlyöntibonarin, joten tämä tarjous kannattaa hyödyntää!

Jos haluat oikaista suoraan tarjouksen kimppuun palkitulle vedonlyöntisivustolle, niin paina tästä.

Huuhkajat voittoon ja rahat takaisin 100-kertaisesti – Tsekkaa alta osallistumisohjeet

Heti ohjeiden kärkeen on hyvä muistuttaa, että tämä tarjous on voimassa vain uusille, meidän sivustomme linkkien kautta liittyville uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo pelitili avattuna tälle laatusivustolle, niin valitettavasti et voi tätä tarjousta hyödyntää. Jos sinulla ei ole vielä omaa pelitiliä, niin onnittelut, olet loistavassa tilanteessa ja suosittemelle napsimaan tämän superkertoimen sekä vedonlyöntibonuksen talteen pikimmiten!

Avaa pelitili tarjoussivulta löytyvää Luo tili -nappia painamalla. Seuraavaksi sinun tarvitsee vain aktivoida 100% suuruinen vedonlyöntibonus pelitilisi bonukset-osiosta ja tehdä ensitalletus. Kun bonus on lunastettu, iske yhden (1) euron panoksella vetoa Suomen voiton puolesta Venäjää vastaan kertoimella 100,00. Kertoimen löydät Suomi-Venäjä -ottelun alta, Suositut-kohdasta ensimmäisenä.

Jos Huuhkajat pystyy kampeamaan Venäjän karhun tatamiin ja ottamaan voiton keskiviikon ottelusta, saat 100 euron suuruisen voiton bonusrahana. Bonusraha pitää sisällään kierrätysvaatimuksen, joka on tässä tarjouksessa 3-kertainen.

Jos Suomi ei jostain syystä pysty voittamaan Venäjää, sivusto antaa sinulle lohdutuspalkinnoksi 10 euron arvoisen ilmaisvedon Suomi-Belgia -otteluun! Saat euron suuruisella sijoituksella varmuudella siis käyttöösi joko 100 euroa bonusrahaa tai 10 euron ilmaisvedon, joten tämä tarjous kannattaa todellakin hyödyntää!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry palkitulle vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Avaa tili klikkaamalla Luo tili-painiketta tarjoussivulla.
  • Aktivoi 100% suuruinen vedonlyöntibonari pelitilin bonukset-osiosta.
  • Lyö Suomen voitosta vetoa erikoiskertoimella 100,00.
  • Jos Suomi voittaa, saat 100 euroa bonusrahaa.
  • Jos Suomi ei voita, saat 10€ ilmaisvedon käyttöösi Belgia-otteluun!