SuperNopean uusi vedonlyönti on nyt avattu

Ota jättikerroin kiinni Euro2020-turnauksessa ja voita osuutesi 5 000€ potista!

Ensimmäinen kisaviikonloppu on jalkapallon EM-kisojen osalta takana ja kaikki jalkapalloa seuraavat penkkiurheilijat saivat nauttia varsin vaihtelevista tunteista kisojen avauspäivinä. Tärkeimpänä mieleen jäi kuitenkin Huuhkajien upea 1-0 taisteluvoitto Tanskasta. Vastikään vedonlyöntiaulansa avannut SuperNopea tarjoilee EM-kisojen ajalle kerrointurnauksen, jossa isoimmalla kertoimella betsit kiinni napsinut pelaaja kuittaa itselleen 2 000 euron suuruiset ykkösrahat!

Jalkapallon EM-kisat polkaistiin viime torstaina käyntiin ja heti avauspäivien ottelut ovat tarjonneet futista seuraaville faneille todella suuria tunteita. Huuhkajat onnistui kaatamaan Tanskan avausottelussa ja seuraavan kerran kovavireiset suomalaiset ovat tulessa keskiviikkona, kun vastaan asettuu Pietarissa kivikova Venäjä.

Tanska-ottelun tapaan suomalaiset lähtevät otteluun selvinä altavastaajina, mutta tiiviillä puolustuspelillä ja tehokkailla vastaiskuilla myös punakone on kaadettavissa. Otteluun on luvassa jälleen kerran erikoistarjouksia, joten seuraa viikolla uutisvirtaamme jos haluat päästä hyödyntämään kaikki rahanarvoiset edut Huuhkajien otteluun!

Koko EM-kisojen ajaksi on tarjolla kerroinkilpailu, joka löytyy vasta hetki sitten vedonlyöntiaulansa avanneen SuperNopean kampanja-välilehdeltä! Jos olet kivenkova betsari sekä futistietäjä, niin nappaa jättikerroin kiinni omalla kupongilla ja raivaa tiesi tulostaulukon kärkipaikalle! Yhteensä palkintopotissa on jaossa 5 000 euroa käteistä ja rahapalkinnoille pääsee kaiken kaikkiaan 25 parasta betsaria.

Voit siirtyä Euro2020-kerrointurnaukseen painamalla tästä!

Näin pääset jahtaamaan jättikerrointa SuperNopean Euro2020-turnauksesta!

Jotta pääset mukaan tähän mahtavaan vedonlyöntiskabaan, niin sinun tulee totta kai iskeä vedot sisään SuperNopean tuoreessa betsiaulassa, joka on lyhyestä iästään huolimatta ihastuttanut vedonlyöjiä laadukkaalla tekemisellä. Tarjolla on monipuolinen pelikohdevalikoima ja korkeat kertoimet, joten tämä sivusto sopii kaikenlaisille vedonlyöjille aiemmasta pelikokemuksesta riippumatta.

Siirry siis sivustolla näkyvistä linkeistämme SuperNopean vedonlyöntiin ja etsi Kampanjat-välilehdeltä Euro2020-kerroin turnaus ja tsekkaa ohjeet sivuilta. Käytännössä sinun tulee ainoastaan lyödä vetoa SuperNopealla, napata kiinni voittava lappu mahdollisimman korkealla kertoimella ja saat pisteitä tulostaulukkoon. Turnauksen päättyessä 11. heinäkuuta, 25 eniten pisteitä tulostaulukkoon keränneet pelaajat palkitaan rahapalkinnoin.

Vedot kaikista urheilukohteista kampanjan aikana lasketaan mukaan tulostaulukkoon, joten voit halutessasi lyödä vetoja myös EM-jalkapallon ulkopuoleltakin. Vedon minimipanos tulee olla vähintään 2 euroa. Vain yksi voittava veto EM-kisojen ajalta lasketaan tulostaulukkoon, joten yritä metsästää mahdollisimman isolla kertoimella voittava pelikuponki.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry SuperNopean vedonlyöntiin painamalla tästä.
  • Lyö vähintään 2€ panoksella vedonlyöntikuponki.
  • Voita vedonlyöntilappu mahdollisimman isolla yhteiskertoimella.
  • 25 parasta pelaajaa voittavat käteispalkintoja 5 000€ yhteispotista.
  • Näet palkintopotin ja sen jakautumisen kokonaisuudessaan SuperNopean kampanjasivuilta.