SuperNopean uusi vedonlyönti on nyt avattu

Tee 20€ talletus ja voita 2 000€ arvoinen matkalahjakortti!

Vaikka kansalaisten matkustaminen on viime aikoina ollut hieman rajoitettua maailmalla riehuvan pandemian takia, niin lähitulevaisuudessa reissuun taas pääsee ja siksi nyt jos koskaan kannattaa osallistua rekisteröintivapaita vedonlyöntipalveluita tarjoilevan SuperNopean tuoreeseen kampanjaan! Tarjolla on nimittäin yhdelle onnekkaalle peräti 2 000 euron arvoinen matkalahjakortti Aurinkomatkoille, jolla vie jo isommankin seurueen etelän lämpöön nauttimaan!

Jokainen meistä on varmasti haaveillut erilaisista lomamatkoista ja reissuista, jotka piristävät varmasti kenen tahansa arkea. Perinteinen puurtaminen töiden parissa ajaa ihmiset nopeasti väsymyksen partaalle ja kerran tai kaksi vuodessa tehtävät lomareissut ovat loistava tapa ottaa viikon tai kahden mittainen irtiotto arjen askareista.

Jos omassa kukkarossa asustelee tällä hetkellä ainoastaan Matti, niin ei hätää, sillä SuperNopean tuoreen tarjouksen turvin yhdelle onnekkaalle pelaajalle on tarjolla elokuun loppupuolella peräti 2 000 euron arvoinen matkalahjakortti Aurinkomatkoille! Aurinkomatkat tunnetusti tarjoilevat kymmeniä toinen toistaan parempia matkakohteita suomalaisille reissumiehille ja -naisille, joten osallistuminen kannattaa! Kyseessä on arvonta, jossa yksi onnekas arpa voittaa ja pelaajakohtaista arpamäärää ei ole rajoitettu, joten halutessasi voit osallistua, niin monella arpalipulla kuin haluat!

Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja lähde vaikka heti poimimaan ensimmäiset arpaliput talteen! Kampanja on käynnissä 16. elokuuta kello 00:59 asti, joten sinulla on runsaasti aikaa kerätä arpatikettejä talteen!

Näin pääset mukaan SuperNopean 2 000€ matkalahjakortin arvontaan!

Kuten jo aiemmin tässä uutisessa vihjasimme, niin arvontaan osallistuminen on äärimmäisen helppoa ja kampanjaan mukaan ovat tervetulleita, niin kaikki uudet kuin vanhatkin SuperNopealla asioineet pelaajat! Kampanja on avoin sekä kasinopelaajille, että vedonlyöjille, joten mukaan pääsee kaikki tilivapaasta rahapelaamisesta kiinnostuneet!

Sinun tarvitsee ainoastaan siirtyä tilivapaita rahapelejä tarjoilevalle SuperNopealle painamalla tästä, tehdä 20 euron talletus ja olet lunastanut ensimmäisen arpalipun 17. elokuuta pidettävään arvontaan! Voit tehdä halutessasi useamman talletuksen päivässä tai viikossa jos haluat lunastaa enemmän kuin yhden arpalipun tähän tarjoukseen.

SuperNopea arpoo kampanjan yhden onnellisen voittajan 17. elokuuta. Voittaja saa 2 000 euron arvoisen Aurinkomatkojen matkalahjakortin joka on voimassa 2 vuotta sen lunastamisesta. Jos matka etelän lämpöön tai mihin tahansa muualle Aurinkomatkojen kohteista kiinnostaa, niin nyt kannattaa käydä nappaamassa omat arpaliput talteen tästä hienosta kampanjasta! Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa SuperNopean kampanjasivuilla.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry SuperNopean tilivapaalle pelisivustolle painamalla tästä.
  • Tee 20 euron suuruinen talletus ja lunastat ensimmäisen arpalipun kampanjaan.
  • Arpalipuilla ei ole pelaajakohtaista ylärajaa, joten voit halutessasi lunastaa useamman piletin.
  • Kampanja on käynnissä 16. elokuuta kello 00:59 asti.
  • SuperNopea arpoo voittajan 17. elokuuta ja voittaja kuittaa itselleen 2 000€ arvoisen Aurinkomatkojen matkalahjakortin.