US Open alkaa tänään! Betsimestaruuskisassa jaossa 25 000€!

Yksi vuoden kuumimmista tenniturnauksista, neljäs ja vuoden viimeinen Grand Slam, US Open alkaa tänään New Yorkissa ja luvassa on aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan takuulla maailman parasta tennistä sekä kymmenien miljoonien eurojen suuruiset rahapalkinnot. Vedonlyöntisivu järjestää totuttuun tyyliin US Openin ympärille rakennetun betsimestaruuskisan, jonka palkintopotista löytyy huimat 25 000 euroa! Järjestämän on nettiTV näyttää myös kaikki US Openin kuumat kohtaamiset, joten samalla kun rakennat menestystä betsimestaruuskisassa, voit jännittää huippuotteluiden lopputuloksia suorana!

Ensimmäisen kerran jo vuonna 1881 järjestetty US Open on yksi maailman kuuluisimmista ja vanhimmista urheilukisoista. Tätä valtavilla palkintopoteilla varustettua huipputurnausta jännitetään TV-lähetysten kautta ympäri maailman. Se päättää tenniskauden Grand Slam -turnaussarjan ja etenkin keskukenttä Asrthur Ashe Stadium tunnetaan tennispiireissä todellisena pyhättönä.

Vedonlyöntimarkkinoiden isoimpiin toimijoihin lukeutuva sivusto on tuttuun tyyliinsä isosti mukana eri tennistapahtumien ympärillä rakennetuissa kampanjoissa sekä tarjouksissa ja tänäkin vuonna US Openin ympärille on rakennettu 25 000 euron Betsimestaruuskisa! Homman nimi on kaikessa yksinkertaisuudessaan sellainen, että sinun tulee iskeä live- tai ennakkovetoja US Openin matseihin ja voittaneet vedot tuovat pisteitä tulostaulukkoon!

Palkintopotista löytyy yhteensä 25 000 euroa jaettavaa, joista isoimmat rahat pokkaa normaaliin tapaan voittaja, jonka lompakko lihooa peräti 5 000 eurolla! Palkintorahaa on jaossa yhteensä 250:lle parhaalle, joten myös pienemmille palkintorahoille on hyvät mahdollisuudet, vaikka tennis ei olisikaan tuttu laji.

Tsekkaa alapuolelta tarkemmat osallistumisohjeet US Openin betsimestaruuskisaan tai halutessasi oikaise suoraan sivustolle painamalla tästä.

Näin pääset tavoittelemaan rahapalkintoja US Open Betsimestaruuskisasta!

Kansainvälisten vedonlyöntisivustojen kovimpaan kastiin kuuluva taho on halunnut, että kaikki innokkaat tenniksen seuraajat sekä muut viihdebetsarit pääsevät halutessaan tavoittelemaan menestystä tässä loistavassa kisassa. Siksi se ei ole asettanut kampanjaan mitään osallistumisehtoja vaan kaikki uudet sekä vanhat asiakkaat ovat tervetulleita tähän kisaan.

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman pelitilin, jonka luominen onnistuu nopeasti ja helposti. Samalla pääset uutena gamblaajana hyödyntämään vedonlyöntibonuksen, jonka avulla saat napattua 100 euroa ylimääräistä pelirahaa vedonlyöntiin. Kun olet luonut pelitilin onnistuneesti, niin on aika siirtyä US Open Betsimestaruus -kampanjasivulle ja klikata keltaista Osallistu-nappia.

Seuraavaksi on aika iskeä betsejä sisään US Openin matseihin ja kartuttaa pistetiliä osuneilla vedoilla. Urheiluvedot voi lyödä ennakkovetona tai live-vetoina, kunhan ne kohdistuu US Openin otteluihin. Jos asetat yhdistelmävetoja, kaikkien pelikohteiden tulee olla US Openin tennisotteluita. Vain voittaneet ratkaistut tennisvedot US Open tennisturnauksesta aikavälillä 30.8.2021 – 13.9.2021 kello 00:59 lasketaan mukaan kampanjaan. Cash out -toiminnolla ratkaistuja vetoja ei huomioida pisteitaulukkoon.

Järjestäjä päivittää kilpailun pistetaulukkoa jokaisena arkipäivänä kampanjan aikana. Mitä korkeammalla kertoimella vetosi osuu, sitä isommat pisteet saat tulostaulukkoon. Järjestäjä palkitsee kisassa yhteensä 250 eniten pisteitä kerännyttä osallistujaa. Voit katsoa palkintopotin kokonaisuudessaan alta.

Palkintopotti:
 • 1. 5 000 €
 • 2. 3 750 €
 • 3. 2 500 €
 • 4. 1 250 €
 • 5. 500 €
 • 6.–10. 250 €
 • 11.–50. 125 €
 • 51.–100. 50 €
 • 101.–250. 25 €

Osallistumisohjeet lyhyesti:

 • Klikkaa itsesi rekisteröintiin painamalla tästä.
 • Osallistu US Open Betsimestaruus-kampanjasivulla tarjoukseen klikkaamalla keltaista Osallistu-nappia.
 • Lyö live- tai ennakkovetoja US Openin otteluista. Voittaneet vedot tuovat pisteitä.
 • Kisajärjestäjä palkitsee 250 eniten pisteitä kerännyttä vedonlyöjää palkintotaulukon mukaisesti.
 • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa tarjoussivuilla.