Futiksen huippuotteluihin jaossa viikottain 10€ arvoisia vapaavetoja!

Jalkapallon huippusarjat ympäri Euroopan ovat rullanneet käynnissä jo viikkojen ajan. Myös Mestarien liigan lohkovaihe on alkanut ja viimeksi eilen saimme todistaa todellisen huippuottelun, kun PSG ja Manchester City kohtasivat Pariisissa. Sama tiivis tahti jatkuu läpi syksyn ja uunituoreessa Viikon kuumin peli -kampanjassa on jaossa 10€ arvoisia ilmaisvetoja ennalta määritettyihin huippuotteluihin! Jos ilmaiset live-urheiluvedot huipputason futismatseihin kiinnostaa, niin tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti, sillä seuraava betsi on jaossa sunnuntaina pelattavaan Valioliigan huippuotteluun!

Viime kesänä futisfaneja hemmoteltiin jalkapallon EM-kisoilla ja läpi syksyn olemme saaneet nauttia tasokkaista sarjapeleistä ympäri Euroopan. Etenkin Englannin Valioliigan avauskierrokset ovat olleet loistavaa viihdettä ja pienten yllätysten siivittämät matsit ovat varmasti ihastuttaneet ja vihastuttaneet myös vedonlyöjiä ympäri Suomen.

Myös matka himoittuun isokorvaiseen kannuun eli Mestarien liigan voittajalle jaettavan pokaalin on alkanut lohkovaiheen otteluilla ja myös näissä kohtaamisissa on saatu todistaa huippujoukkueiden välisiä otteluita, joista ei ole tunnetta puuttunut. Seuraava aivan A-luokan huippumatsi on tarjolla sunnuntaina Englannin Valioliigasta, kun Liverpool isännöi sunnuntaina Anfieldillä Manchester Cityä.

Pelisivu tarjoaa tähän otteluun 10€ arvoisen ilmaisen livevedon, joka on helppo ja nopea lunastaa. Näitä ilmaisia futisvetoja on jaossa viikottain aina marraskuun alkupuolelle asti, joten tämä tarjous on syytä pistää korvan taakse ja lunastaa viikottain! Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja käy saalistamassa oma ensimmäinen urheiluveto talteen vaikka heti! Palkinnoksi saadun live-vedon voi lunastaa live-vedonlyönnin kautta sunnuntaina, kun kohdeottelu on käynnissä!

Voit halutessasi siirtyä myös suoraan vedonlyöntisaitille painamalla tästä.

Kampanjan kohdeottelut:

 • 3. lokakuuta: Liverpool – Manchester City
 • 6. lokakuuta: Italia – Espanja
 • 17. lokakuuta: Leverkusen – Bayern Munich
 • 24. lokakuuta: Barcelona – Real Madrid
 • 31. lokakuuta: PSG – Lille
 • 7. marraskuuta: AC Milan – Inter Milan

Näin saat lunastettua 10€ ilmaisen live-vedon viikottain!

Tarjouksen lunastamiseksi pelaajalla tarvitsee totta kai olla oma pelitili rekisteröitynä ja sellaisen pääsee luomaan nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla. Pelitilin luomisen yhteydessä pääset myös triplaamaan ensimmäisen talletuksesi, kun aktivoit sivuston tarjoaman vedonlyöntibonuksen.

Pelitilin rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee osallistua kampanjaan Viikon kuumin peli-kampanjasivulla painamalla punaista Osallistu-nappia. Seuraavaksi alkaa koko tarjouksen hauskat vaiheet, sillä nyt on aika iskeä 20€ euron arvoinen ennakkoveto sisään kyseisen viikon kohdeotteluun. Tässä tapauksessa ennakkoveto tulee asettaa minimikertoimella 1,50 sunnuntaina 3. lokakuuta pelattavaan Liverpool – Man City -otteluun.

Kun olet asettanut tarvittavan ennakkovedon (20€ panos, minimikerroin 1,50) ennalta määritettyyn otteluun, saat sivuilta palkinnoksi 10€ arvoisen live-ilmaisvedon, kun ottelu alkaa. Tarjouksen lunastaminen on todella helppoa, joten jokainen innokas futisbetsari osaa varmasti suorittaa tarvittavat toimenpiteet onnistuneesti ja saa näin ollen käyttöönsä ilmaisen live-vedon. Kampanja on käynnissä viikottain aina marraskuulle asti, joten ilmaisia live-vetoja on tarjolla läpi syksyn!

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

 • Siirry vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
 • Osallistu Viikon kuuma peli -kampanjaan klikkaamalla tarjoussivulla punaista Osallistu-nappia.
 • Lyö 20€ arvoinen ennakkoveto minimikertoimella 1,50 ennalta valittuun otteluun.
 • Saat 10€ arvoisen live-vedon samaan otteluun, kun se alkaa.
 • Live-vedolla saaduilla voitoilla on 3-kertainen kierrätysehto vedonlyönnissä.
 • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivuilla.