Lyö 5€ futisbetsi ja voita VIP-aitiopaikat HJK:n ECL-matsiin!

Helsingin jalkapalloklubin taival kotimaan kentillä on jo päättynyt mestaruusjuhliin pisteen turvin ennen Kuopion Palloseuraa. HJK:n pelit jatkuvat kuitenkin vielä tänä syksynä kahden ottelun ajan, kun UEFA Conference Leaguen ottelussa on ohjelmassa yksi koti- ja yksi vieraspeli. Kauden viimeinen kotipeli on ohjelmassa ensi viikon torstaina, kun Bolt Arenalla vastaan asettuu Armenialainen Alashkert. Vedonlyöntiyhtiön tuoreessa kampanjassa sinulla on mahdollisuus voittaa VIP-aitiopaikka kaikilla herkuilla tähän kauden viimeiseen kotiotteluun.

Klubin kausi kotimaisessa Veikkausliigassa sai parhaan mahdollisen päätöksen, kun viimeisessä ottelussa raavittu 1-1 tasapeli Kuopion Palloseuraa vastaan riitti turvaamaan mestaruuden yhden pisteen erolla ennen kuopiolaisia. Klubin kausi jatkuu eurokentillä vielä kahden ottelun verran vaikka paikka Europa Conference Leaguessa päättyykin tämän kauden osalta lohkovaiheeseen.

Ensin kalenterissa on kotiottelu Armenialaista Alashkertia vastaan ja kausi päättyy lopullisesti 9. joulukuuta, kun joukkue matkustaa Itävaltaan LASK:n vieraaksi. HJK on A-lohkossa tällä hetkellä kolmantena kolmen pisteen turvin, mutta edes kaksi voittoa jäljellä olevista otteluista ei riitä enää jatkopaikkaan. Samassa lohkossa pelaavat Maccabi Tel Aviv ja LASK ovat karanneet molemmat jo kymmeneen pisteeseen, joten jatkoonmenijät A-lohkon osalta ovat jo selvillä.

HJK järjestää kauden viimeisessä kotiottelussa pienimuotoiset juhlat, sillä paikalle Bolt Arenalle on kutsuttu esiintymään myös räp-yhtye Gasellit sekä muuta ohjelmaa. Peliyhtiöt ovat tuttuun tapaan paikalla futisjuhlan keskiössä ja nyt myös sinulla on mahdollisuus voittaa paikka tämän kansainvälisen peliyhtiön VIP-aitiosta!

Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan heittää yksi 5€ arvoinen futisbetsi sisään vedonlyönnissä ja lunastat kupongilla arpalipun kyseiseen kampanjaan. Voit tsekata alta tarkemmat osallistumisohjeet aitiokampanjaan tai halutessasi oikaista suoraan sivustolle painamalla tästä.

Näin voit voittaa VIP-aitiopaikan HJK:n euromatsiin!

Kampanjaan osallistuminen vaatii tuttuun tapaan 18 vuoden ikää sekä omaa henkilökohtaista ja toimivaa pelitiliä vedonlyöntisaitilla. Jos sinulla ei ole tiliä avattuna vielä tälle palkitulle pelisivustolle, niin sellaisen pääsee luomaan nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla. Samalla pääset hyödyntämään vedonlyöntibonuksen, jonka turvin saat lunastettua ylimääräistä betsirahaa pelitille 100 euron verran.

Pelitilin luomisen jälkeen suunnista Vedonlyöntikampanjat-välilehdelle ja klikkaa itsesi oikeaan tarjoukseen. Paina keltaista Osallistu-nappia, aseta väh. 5€ arvoinen urheiluveto, jossa on vähintään yksi jalkapallokohde. Sivusto arpoo kaikkien vähintään yhden arpalipun ja muut kampanjaehdot täyttävien osallistujien kesken kolme 1+1 aitiolippupakettia HJK-Alashkert -otteluun. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten muistathan seurata pelitilisi Viestit-osiota.

Aitiopakettiin kuuluu virkistävät matsijuomat sekä tasokkaat ruoat, joiden turvin ottelua ja Gasellien keikkaa jaksaa seurata. Kampanjaan pystyy osallistumaan 21. marraskuuta kello 23:00 CEST asti. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa tarjoussivulla.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry sivustolle painamalla tästä ja kirjaudu sisään.
  • Paina keltaista Osallistu-nappia Aitiopaketti-kampanjasivulla.
  • Lyö 5€ urheiluveto, jossa on vähintään yksi jalkapallokohde.
  • Järjestäjä arpoo kolme 1+1 aitiopakettia kampanjaehdot täyttäneiden osallistujien kesken.
  • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivustolla.