Betsaa Huuhkajien voittoa MM-karsinnassa kertoimella 100,00!

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa lauantaina Olympiastadionilla MM-karsintaottelussa Ukrainan. MM-karsintojen D-lohkon kakkospaikan jakavat joukkueet ottelevat todella tärkeistä pisteistä, sillä lohkokärki Ranska on karkaamassa selvään voittoon, mutta kakkospaikan kohtalo on vielä täysin auki. Vedonlyöntiyhtiö William Hill tarjoaa uusille liittyville asiakkaille mahdollisuuden pelata kotijoukkue Huuhkajien voitto korotetulla kertoimella 100,00! Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä luotuna tälle legendaariselle pelisivustolle, niin nyt jos koskaan on todella loistava hetki!

Viime kesänä ensimmäistä kertaa jalkapallon arvokisoissa esiintynyt Suomi on onnistunut luomaan kovan futisbuumin koko maahan ja seuraavan kerran Huuhkajat päästetään irti tulevana lauantaina kello 19:00, kun MM-karsintaottelussa on vastassa aina vaarallinen Ukraina. Suomi on pelannut toistaiseksi karsinnoissa hyvällä itseluottamuksella ja neljästä ottelusta on saldona yksi voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio, jonka joukkue koki vieraskentällä lohkon suurinta ennakkosuosikkia Ranskaa vastaan.

Vierasjoukkue Ukraina on toistaiseksi pelannut viisi karsintaottelua ja saldona on saman verran pisteitä. Joukkue on lohkossa vielä ilman tappioita, mutta vastapainoksi myöskään voittoja ei ole herunut vaan saldona on viisi tasapeliä maalierolla 6:6. Perustasoltaan joukkue on kuitenkin laadukas kokonaisuus, joka pystyy hyvänä päivänä kaatamaan todellisia laatujoukkueitakin.

Suomi saa otteluun loistavan kotiedun, sillä ennakkolipunmyynti on vetänyt poikkeuksellisen hyvin ja uudistetulla Olympiastadionin lehtereillä nähdään ennakkotietojen mukaan ennätysyleisö. Suomalaiset ovat kesän EM-huuman jälkeen ottaneet Huuhkajat entistä tiiviimpään seurantaan ja futisbuumi on vihdoin tosiasia Suomessa.

Vedonlyöntimielessä kyseessä on varsin kinkkinen kohde, sillä Ukraina on hieman alisuorittanut MM-karsinnoissa ja Suomi tunnetusti pystyy nykykunnossaan haastamaan koviakin maita kotikentällään. Jos uskot Huuhkajien voittoon Ukrainaa vastaan, niin nyt sinulla on loistava paikka iskeä sinivalkoisten voittoa korotetulla kertoimella 100,00! Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet William Hillin tarjoukseen tai oikaise suoraan hyödyntämään tämä superkerroin painamalla tästä!

Näin pääset iskemään Huuhkajien voittobetsin sisään kertoimella 100,00!

Hyödyntääksesi tämän poikkeuksellisen suuren ylikertoimen William Hillin kampanjasta, niin sinun tulee totta kai olla kyseisen vedonlyöntisivuston asiakas. Tämä tarjous on myös rajoitettu siten, että vanhat asiakkaat eivät sitä pääse hyödyntämään vaan tämä kampanja on suunnattu ainoastaan uusille, Vetoveljien kautta William Hillille liittyville uusille vedonlyöntiasiakkaille. Jos sinulla on jo tili avattuna tälle sivustolle, niin valitettavasti et pääse tätä tarjousta tällä kertaa hyödyntämään.

Jos et ole vielä William Hillin asiakas, niin olet sen sijaan enemmän kuin tervetullut mukaan tähän loistavaan tarjoukseen, jossa Huuhkajien voittoa pääsee iskemään aivan mielenvikaisen isolla ylikertoimella, joka palauttaa rahat peräti 100-kertaisesti! Tarjouksen pääsee lunastamaan ylä- tai alapuolella näkyvistä linkeistä klikkaamalla. Linkki vie sinut William Hillin tarjoussivulle, jossa pääset Lunasta tarjous-nappia klikkaamalla käynnistämään rekisteröintiprosessin.

Rekisteröintiprosessin jälkeen sinun tulee tehdä vähintään 10€ talletus bonuskoodilla ”HUUHKAJAT”. Tämän jälkeen lyö vetoa 1€ panoksella Suomen voitosta ja saat käyttöösi erikoiskertoimen 100,00. Jos Suomi voittaa ottelun, niin William Hill maksaa 100€ voiton pelitilillesi. Tarjous ei ole voimassa bonusrahalla, joten ethän aktivoi vedonlyöntibonusta talletusta tehdessäsi. Myös cashout-toiminnon käyttäminen ottelun aikana peruu tarjouksen. Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa William Hillin kampanjasivulta.

Tarjous pähkinänkuoressa:

  • Siirry William Hillin kampanjasivulle klikkaamalla tästä.
  • Rekisteröidy ja tee vähintään 10€ talletus bonuskoodilla HUUHKAJAT.
  • Lyö 1€ arvoinen urheiluveto Huuhkajien voiton puolesta.
  • Saat korotetun kertoimen 100,00.
  • Tarjous on voimassa 9.10.2021 kello 18:00 CEST asti.