Nähdäänkö Belgia-Italia ottelussa maali? Tarjolla korotettu kerroin 20,00!

Futiksen EM-kisat ovat edenneet puolivälierävaiheeseen ja turnauksessa on mukana enää kahdeksan parasta joukkuetta. Ensimmäiset puolivälierät pelataan perjantaina ja etenkin kello 22:00 alkava iltaottelu Belgia – Italia on varsin kutkuttava kamppailu. Vaikka ottelun ennakoasetelma on tasainen ja vähämaalinen, niin tuskin ottelussa ilman maalia kuitenkaan jäädään. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden lyödä yli 0,5 maalin vedon korotetulla kertoimella, joka palauttaa rahat peräti 20-kertaisesti! Kyseessä on niin iso ylikerroin, että tämä tarjous kannattaa kaikkien pelaajien hyödyntää!

Jalkapallon EM-turnaus jatkuu perjantaina kahden puolivälierän voimin ja vaikka kello 19:00 alkava Sveitsi-Espanja on mielenkiintoinen, niin kyllä iltakymmeneltä starttaava Belgia-Italia saa futisfanin nivuset savuamaan ilosta. Kaksi huipputasokasta joukkuetta tulevat todennäköisesti tarjoamaan draamaa ja rytinää koko rahan edestä, joten jos joku EM-ottelu kannattaa katsoa, niin tämä.

Kumpikin joukkue selvitti tiensä alkulohkosta jatkoon ilman pistemenetyksiä, mutta ensimmäisellä pudotuspelikierroksella pieniä vaikeuksia oli havaittavissa. Kummatkin selvisivät kuitenkin jatkoon ottelupareistaan ja puolivälierässä nämä kaksi huippujoukkuetta pääsevät mittaamaan paremmuuttaan. Italia on ottelussa lievä suosikki, sillä Belgian raudanluja kokoonpano on kärsinyt poissaoloista ja etenkin supertähti Kevin de Bruynen poissaolo olisi iso takaisku keltapunamustille.

Peliyhtiöt ovat isosti mukana EM-kisahuumassa ja se on tarjonnut useita korotettuja kertoimia tähän huipputurnaukseen. Tälläkin kertaa superkertoimia on tarjolla ja mikä parasta, sinun ei tarvitse tietää ottelun voittajaa vaan korotettu kerroin on tarjolla ottelun maalimäärään. Pääset lyömään vetoa yli 0,5 maalista erikoiskertoimella 20,00, kun rekisteröidyt uutena asiakkaana!

Kaiken lisäksi saat kylkiäisenä vielä 100% / 100€ suuruisen bonusrahan, jolla saat tuplattua pelikassasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Korotetun kertoimen maksimipanos on yksi euro, joten bonusrahaa riittää pelattavaksi vielä muihinkin EM-kohteisiin.

Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet tai siirry suoraan tarjoussivulle lunastamaan korotettu kerroin painamalla tästä.

Näin pääset iskemään yli 0,5 maalia -vedon sisään erikoiskertoimella 20,00!

Tämä loistava korotetun kertoimen tarjous on voimassa vain Vetoveljien kautta liittyville uusille asiakkaille, joten jos sinulla on jo pelitili tällä palkitulla pelisivustolla, niin tällä kertaa et valitettavasti pääse erikoiskerrointa hyödyntämään. Uudet asiakkaat sen sijaan ovat enemmän kuin tervetulleita napsimaan tämä korotettu kerroin talteen, joka palauttaa rahat osuessaan peräti 20-kertaisesti.

Tarjouksen hyödyntäminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan luoda tili, täyttää tarvittavat tiedot, tehdä ensitalletus ja iskeä korotettu kerroin sisään yhden (1) euron panoksella. Korotettu kerroin löytyy vedonlyöntiaulan Belgia-Italia ottelun Suositut-välilehdeltä. Muista, että panoskatto kohteessa on yksi euro!

Jos ottelussa nähdään vähintään yksi maali ja vetosi osuu, sivusto maksaa voitot bonusrahana, jolla on 3-kertaiset kierrätysehdot, kohteiden minimikertoimen ollessa 1,50. Aikaa bonarin kierrätykseen on 14 päivää, joten voit halutessasi kierrättää voittorahat esimerkiksi EM-kisojen pudotuspeleissä, joista löytyy joka kierrokselta maistuvaa pelattavaa!

Osallistumisohjeet:

  • Siirry sivustolle painamalla tästä.
  • Luo tili ja lunasta 100% / 100€ vedonlyöntibonari.
  • Panosta 1€ Belgia-Italia yli 0,5 maalia kohteeseen erikoiskertoimella 20,00.
  • Korotettu kerroin löytyy pelikohteen suositut-välilehden alta.
  • Jos vetosi osuu, yhtiö maksaa voitot bonusrahana, jolla on 3-kertainen kierrätysehto minimikertoimella 1,50.