Esports vedonlyönti

Onko e-urheilu tuttu juttu sinulle? Mikäli vastauksesi on kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan! Voit myös ilman muuta tutustua aiheeseen lukemalla kattavan esports-vedonlyönti -oppaan täältä. Olemme käyneet kaikki tärkeimmät asiat läpi alusta loppuun, jotta jokainen lukija voisi tutustua lajiin yksityiskohtaisesti.

Pääset myös lunastamaan markkinoiden parhaat tervetulotarjoukset elektroniseen urheiluun alapuolelta!

Parhaat pelipaikat esports-vedonlyöntiin:

Arvostelu 5/5
E-urheilua rakastavat pelaajat löytävät reilusti pelikohteita legendaariselta Expektiltä! Uusille gamblaajille tarjolla jopa 50€ arvoinen ilmaisveto!
Arvostelu 5/5
Royal Pandan vedonlyöntiaula tarjoaa laajalti pelattavaa myös e-urheilusta kiinnostuneille vedonlyöjille! Mukana kaikki isot ja pienet esports-tapahtumat!
Arvostelu 5/5
Uutuuttaan hohtava Pixel.bet on e-urheilutarjontaan erikoistunut vedonlyöntisivusto! Täältä löydät kaikki mahdolliset pelikohteet esportsiin!
ComeOn! tarjoaa valtavassa pelikohdevalikoimassaan runsaasti pelikohteita myös e-urheiluun! Ota tämä klassikko testiin ja et pety!
Arvostelu 5/5
Vedonlyöntijätti Betsafe tarjoaa e-urheilusta kiinnostuneille pelaajille loistavan valikoiman pelattavaa useisiin eri peleihin!
Arvostelu 5/5
Mm. suomalaistiimi ENCEä sponsoroinut Rizk sopii e-urheilua rakastavalle betsarille kuin nenä päähän. Hyödynnä tarjoukset ja tutustu tarjontaan!
Arvostelu 4/5
Arvostelu 5/5
Useasti maailman parhaaksi palkittu LeoVegas hemmottelee vedonlyöntiasiakkaitaan ajankohtaisilla esports-pelikohteilla!
Arvostelu 5/5
Vedonlyönnin Grand Old Man William Hill tarjoilee suomalaisille betsareille nyt myös laajan tarjonnan pelikohteita kilpailulliseen pelaamiseen!
Betiveltä löydät myös aina ajankohtaiset ja korkeilla kertoimilla varustetut pelikohteet kaikkeen kilpailulliseen pelaamiseen ja e-urheiluun!
Tiesitkö, että vihreästä ulkoasustaan tuttu Mr. Green rakastaa kasinopelien lisäksi myös esports-vedonlyöntiä!
Arvostelu 5/5
Legendaarinen GUTS tarjoilee pelattavaa nyt myös kilpailulliseen pelaamiseen! Tsekkaa pelitarjonta ja iske betsit sisään!

Mitä esports vedonlyönti oikein on?

Elektroninen urheilu on hyvin suosittua nykyään, jonka vuoksi siitä myös lyödään todella paljon vetoa. Esports vedonlyönti on siis veikkaamista siinä missä jääkiekonkin kohdalla. Ilman muuta kyseessä ei ole vielä niin suosittu vetokohde, mutta mistään täysin tuntemattomasta lajista emme kuitenkaan puhu. E-urheilu on kasvanut ja tulee kasvamaan vielä enemmän tulevien vuosien aikana. Nykyään voit myös löytää netistä e-urheilua koskevaan veikkaamiseen tarkoitettuja operaattoreita.

Yksi parhaista asioista e-urheilun veikkaamisessa on se, että löydät valtavasti erilaisia kohteita otteluihin. Voit muun muassa lyödä vetoa siitä, kuka saa puukolla tapon matsin aikana. Tai vaikka siitä kuka ottaa ässän ensimmäisellä kierroksella. Tässä oli vasta pari esimerkkiä. Jos haluat iskeä kiinni näihin hieman erikoisempiin vetokohteisiin, kannattaa tsekata isoimmat peliyhtiöt. Ne tarjoavat yleensä helposti enemmän kohteita sekä otteluita kuin pienemmät vedonlyöntifirmat. Voit myös ilman muuta käydä kysymässä asiakaspalvelun kautta erilaisia vetokohteita tarjontaan, mikäli ne olisi mahdollista saada.

Esports vedonlyönti saattaa kuulostaa sellaiselta, jota harrastavat ainoastaan nuoremmat aikuiset. Näin ei kuitenkaan asia ole, sillä esports on tullut monille pelureille tutuksi viimeisten vuosien aikana. Lajiin on myös melko helppo tutustua, sillä otteluita on melkein koko ajan käynnissä. Ja se on tietenkin todella iso plussa, että pääset aina seuraamaan ilmaiseksi sitä matsia, mistä olet lyönyt vetoa. Tämän takia esimerkiksi livestä on oikein hyvä iskeä sopivaan väliin kunnon vetoja. Totta kai pelin strategioihin sekä toimintaan kannattaa ihan ensimmäisenä tutustua tarkemmin, että ei lyö vetoa aivan sokkona.

Tiivistettynä esports vedonlyöntiin kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin, mikäli siihen mielenkiintoa löytyy. On myös hyvin mahdollista, että monen veikkaajan omat lapset saattavat pelata paljon näitä kyseisiä pelejä. Samalla voit siis tutustua mitä näissä peleissä tapahtuu, mitä jälkikasvusi näppäilee päivät pitkät.

Mistä e-urheilussa voi lyödä vetoa?

Esports vedonlyönti on laajentunut viimeisen muutaman vuoden aikana todella paljon, joka on ilman muuta meille veikkaamisen ystäville todella positiivinen asia. Nykyään vetoa voi lyödä helposti yli kymmenestä eri pelistä, eli kohteet eivät ainakaan tule loppumaan. Totta kai jokainen peli on sitten aivan erilainen, joten kannattaa tutustua niihin ensimmäiseksi ennen vedonlyönnin aloittamista. Näin olet ainakin paremmin kartalla siitä, mitä pelissä tapahtuu.

Kaikista suosituimmat kilpapelaamisen pelit ovat selvästi Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2 ja Valorant. Suurimmat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kattavasti kohteita näihin esports-peleihin. Jos siis olet pitkään seurannut kilpapelaamista, voit lisätä matkaan lisäjännitystä iskemällä vedot kiinni haluamaasi otteluun. Parastahan tässä on myös se, että pääset katsomaan matseja suoraan kotoa ja vielä kaiken lisäksi ilmaiseksi.

Yläpuolella mainittujen pelien lisäksi kohteita on tarjolla muun muassa Call of Duty, Starcraft 2 ja Fifa -peleihin. Nämä eivät välttämättä ole yhtä suosittuja kuin CS:GO- tai League of Legends -kohteet, mutta tarjontaa on aina hyvä olla. Tulet melko varmasti löytämään miltä tahansa isommalta veikkaussivulta kohteita näihin esports -peleihin. Laji kasvaa vain vuosi vuodelta, jonka vuoksi tarjonta paranee ilman muuta.

Esports vedonlyönti tutuksi näillä opeilla

Moni lukija on varmasti jo hyvin perillä e-urheilun veikkaamisesta, mutta haluamme kertoa aiheesta hieman uusille tulokkaille. Esports veikkaaminen toimii aivan samalla tavalla kuin esimerkiksi jääkiekon suhteen. Tarjolla on siis muun muassa perinteisiä 1×2 -kohteita sekä pelaajavetoja. Ilman muuta erikoiskohteet ovat sitten jotain aivan muuta, mikä ei varmasti tule yllätyksenä kenellekään. Vaikka alkuun esports vedonlyönti kuulostaa todella hankalalta, on siihen yllättävän helppo tutustua.

Pääset seuraamaan eri pelien matseja näppärästi esimerkiksi YouTubesta. Jos et ole aikaisemmin tutustunut yhteenkään esports-peliin, kannattaa aluksi valita ainoastaan yksi. Tämän jälkeen voit mennä katsomaan eri suoratoistopalveluista miten ne toimivat ja vaikka katsoa erilaiset oppaat videon muodossa netistä. Kun tiedät miten peli toimii, voit halutessa lähteä iskemään vetoja sisään.

Jos haluat tutustua pelaajiin sekä organisaatioihin paremmin, kannattaa ottaa sosiaaliset mediat haltuun Twitterissä. Näin olet aina perillä siitä, mitä esports-kentillä on tapahtumassa. Ja sen voimme luvata, että siellähän tapahtuu vaikka ja mitä. Voit myös tutustua elektroniseen urheiluun vaikka Redditin kautta. Netistä löytyy siis todella paljon informaatiota aiheen suhteen. Sivujemme kautta voit sitten lukea tietoa enimmäkseen esports veikkaamisesta sekä lunastaa markkinoiden parhaat edut eri sivustoille.

Mitkä vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat esports-kohteita?

Kerkesimme aikaisemmin mainita, että kilpapelaamisen veikkaamisen suosio on kasvanut hurjasti viimeisen parin vuoden sisällä. On siis sanomattakin selvää, että e-urheilun pelikohteita löytyy nykyisin jo usealta eri sivustolta. Nykyään netistä löytyy myös pelkästään e-urheiluun suuntautuneita vedonlyöntisivuja. Nämä ovat siitä hyviä, että kohteet ovat aina ajan tasalla ja kertoimet eivät heittele minne sattuu. Toisaalta pienemmät vedonlyöntiyhtiöt saattavat joskus tarjota selviä ylikertoimia, joihin on hyvä iskeä kiinni isompia moukareita.

Esports vedonlyöntiä löytyy siis melkein jokaiselta laadukkaalta yhtiöltä. Jotkut sivustot saattavat tarjota normaalia vähemmän kohteita, joten kannattaa aina tsekata pelit ennen liittymistä. Näin et ainakaan joudu pettymään tarjontaan. Onneksi kuitenkin esports veikkaus on kasvamassa päivä päivältä, jonka vuoksi pääset valitsemaan haluamasi pelipaikan useasta kymmenestä eri sivustosta. Pyrimme myös aina lisäämään tänne kaikki tuliterät pelipaikat, että saat mahdollisimman usein napattua vedonlyöntibonukset matkaan.

Suosituimmat pelipaikat tällä hetkellä e-urheilusta vetojen lyömiseen ovat Unibet, Betsson, Pixelbet, Unikrn, Coolbet ja NordicBet. Tässä oli vasta pieni raapaisu sivuista, jotka tarjoavat kohteita kilpapelaamiseen. Voit tarkastaa kaikki peliyhtiöt näppärästi tämän sivun yläreunasta. Jokainen niistä tarjoaa laajasti kohteita veikkaamiseen, jonka lisäksi pääset lunastamaan hyvät esports bonukset liittymisen ohessa. Joskus listalta löytyy myös eksklusiivisia etuja!

Katso esports-ottelut täältä

Yksi parhaista asioista esportsissa on se, että pääset katsomaan otteluita suoraan kotoa ja vielä maksamatta mitään. Melkein kaikki kovimman tason matsit lähetetään suorana Twitch.tv -suoratoistopalvelussa. Kannattaa siis käydä vierailemassa kyseisellä sivulla, mikäli haluat katsoa mihin suuntaan vetosi on menossa. Muista myös ottaa seurantaan kaikki liigojen kanavat, niin et missaa pelejä.

Jos seuraat esimerkiksi Counter-Strike: Global Offensiven matseja, aikataulut otteluihin löytyy aina näppärästi HLTV.org -sivulta. Liquipedia -sivulta löytyy sitten laajemmin aikataulut eri pelien kilpailullisiin matseihin. Esportsia pääsee myös ilman muuta seuraamaan paikan päälle, sillä suuria turnauksia järjestetään vuosittain todella paljon. Suomessa oli myös Arctic Invitational -turnaus vuonna 2019, johon osallistui tunnettuja CS-joukkueita ympäri maailmaa.

Näkyykö esports ottelut myös TV:stä?

Elektroninen urheilu on vielä kasvamassa, joten kaikki liigapelit tai turnaukset eivät näy telkkarista. Olemme kuitenkin viime vuosien aikana päässeet seuraamaan useita kertoja eri otteluita näppärästi telkkarin kautta. Yleensä nämä matsit ovat Counter-Strike: Global Offensive -pelistä, joka on myös suomalaisten suuressa suosiossa. Tulet siis näkemään telkkarista CS-matseja, kun isoja turnauksia on käynnissä. Totta kai lähetysoikeudet vaikuttavat asiaan.

Kannattaa seurata suurien turnausten aikana esimerkiksi Yle Areenan verkkosivuja. Sieltä voi tarkastaa aina erikseen, mikäli ottelut näytetään suorana. Jos kuitenkaan pelejä ei pääse katsomaan Areenasta tai telkkarista, voit seurata matseja Twitchistä. Ottelut saatetaan lähettää myös suomeksi.

Tarjoukset ja edut esports vedonlyöntiin

Netistä löytyy laidasta laitaan erilaisia kampanjoita sekä tervetulotarjouksia, jotka pääset hyödyntämään näppärästi veikkaamisen ohessa. Tämä pätee myös esports vedonlyöntiin, eli voit käyttää näitä samoja etuja normaalisti esimerkiksi League of Legends -vedoissa. Kannattaa kuitenkin joka kerta varmistaa varmuuden vuoksi, että e-urheilu -vedot lasketaan mukaan tarjoukseen. Yleensä kuitenkin voit hyödyntää kaikki tarjoukset niin esportsissa kuin normaalissa urheilussa.

Suosituimmat tarjoukset e-urheiluun ovat ilman muuta uusien pelaajien talletusbonukset. Tämän jälkeen tulevat perinteiset ilmaisvedot sekä riskittömät vedot. Löydät sivujemme kautta kaikki parhaat edut elektronisen urheilun vedonlyöntiin, mikäli vain haluat hyödyntää ne veikkaamisen ohessa. Kierrätysvapaat e-urheilu vedonlyöntiedut ovat mielestämme parhaita, sillä niitä ei tarvitse pelata useaan kertaan läpi. Voitot pääsee siis kotiuttamaan tilille missä vaiheessa tahansa.

Joskus vedonlyöntiyhtiöt järjestävät kilpailuja pelkästään kilpapelaamisen puolelle. Nämä kampanjat ovat oikein mukavia lisiä, sillä niistä voi napata jopa tuhansia euroja puhdasta käteistä pelitilille. Totta kai välillä käynnissä on myös kisoja, joista voi voittaa tuotepalkintoja sekä bonusrahaa. Pienemmät yhtiöt eivät järjestä näitä kampanjoita kauhean usein. Jos siis haluat saada mahdollisuuden extra-voitoille esportsin veikkaamisen ohessa, kannattaa tsekata isojen yhtiöiden tarjonta.

Yhteenvetona tulet löytämään esports-maailmasta yhtä paljon veikkausetuja ja -tarjouksia kuin normaaliin urheiluun. Ilman muuta kampanjoita ja kisoja ei aina ole tarjolla, mutta eivät ne mitään harvinaisia näkyjä myöskään ole. Kannattaa siis ehdottomasti pitää vaikka meidän sivujamme silmällä, mikäli haluat pysyä ajan tasalla e-urheilun tarjouksista. Voit myös lunastaa kaikki parhaat uusien pelaajien edut e-urheiluun näppärästi täältä.

Esports Suomessa

Elektroninen urheilu on kasvanut Suomessa todella paljon viimeisen viiden vuoden aikana. Esports on tietenkin ollut jo pidempään tunnettu laji, mutta sitä ei ole otettu niin tosissaan aikaisemmin. Käsitys e-urheilusta on kuitenkin muuttunut usean eri asian takia, joista yksi on turnausten palkintosummat. Palkintorahat kisoissa pyörivät nimittäin jopa kymmenissä miljoonissa euroissa, jota varmaan moni ei uskoisi.

Nykyään myös Suomesta löytyy useita elektronisen urheilun organisaatioita sekä valtavasti toimintaa niiden ympärillä. Pienempiä turnauksia järjestetään melkein parin kuukauden välein, jonka lisäksi netistä löytyy erilaisia portaaleja pelaamista varten. Voimme siis sanoa, että e-sports on menossa todella hyvään suuntaan, eikä kasvulle näy ollenkaan loppua. Uskomme siihen, että tulevaisuudessa pääsemme näkemään lisää isoja esports -turnauksia Suomen sisällä.

Ammattipelaajia on myös todella paljon Suomessa. Emme kuitenkaan voi vielä kilpailla esimerkiksi Ruotsin kanssa, jossa esports on ollut todella kova juttu jo paljon pidempään. Veikkaamme, että tulevaisuudessa alan tekijöitä tulee olemaan rutkasti enemmän. Tähän vaikuttaa nimittäin se, että elektroninen urheilu on otettu huomattavasti totisemmin viime aikoina. Nuoria ei siis syrjitä sen takia, mikäli pelit ja kilpaurheilu kiinnostaa. Tämä on ilman muuta todella hyvä asia. Nykyään nuorison keskuudessa on coolia olla hyvä jossain pelissä.

Missä turnauksia järjestetään?

Kilpapelaaminen on laajentunut todella paljon kymmenen vuoden aikana, jonka lisäksi uusia turnauksia ilmestyy jatkuvasti lisää. Tämä on pelaajille siitä hyvä asia, että mahdollisuudet tai palkintorahat eivät ainakaan tule loppumaan heti kesken. Ilman muuta suuriin turnauksiin pitää pelata useat eri karsinnat, eli todellakaan mistään helposta hommasta ei ole kyse. Ja elektronisen urheilun ammattilaisia on huomattavasti vähemmän, jos vertaat niitä vaikka jääkiekkoilijoihin. Statistiikkojen mukaan jokaisella on paremmat mahdollisuudet menestyä vaikka kiekon parissa paremmin kuin e-sportsissa.

Turnauksia järjestetään melkein joka puolella maapalloa. Nämä kisat riippuvat sitten todella paljon siitä, mistä pelistä on kyse. League of Legends -peliä pelataan hyvin paljon Aasiassa sekä Yhdysvalloissa. Jos taas katsot CS:GO -pelin turnauksia, Euroopasta tulee eniten joukkueita sekä siellä järjestetään hyvin paljon turnauksia. Jos siis haluat lähteä lomalle johonkin päin maailmaa ja nauttimaan samalla kilpapelaamisesta, se on hyvin todennäköisesti mahdollista. Totta kai päivämäärät pitää sitten katsoa hieman tarkemmin.

Kisat ovat aina hyvin näyttäviä tapahtumia, jotka kestävät yleisesti noin viikon verran. Tähän kuuluvat tietenkin välipäivät sekä kaikki ottelut turnauksen alusta lähtien. Jos olet paikan päälle pääset tapaamaan ammattilaisia ja nappaamaan vaikka nimikirjoituksen tai selfien mukaan. Totta kai näissä turnauksissa järjestetään myös kaikkia muita erilaisia tapahtumia, eli tylsää siellä ei ainakaan kerkeä tulemaan. Jos olet joskus miettinyt lähteä paikan päälle katsomaan otteluita, kannattaa ehdottomasti tehdä se.

Yhteenveto esports vedonlyönnistä

Loppuun haluamme tiivistää vielä kaikki tärkeimmät asiat e-urheilun veikkaamisesta. Elektroniseen urheiluun on hyvin helppo tutustua eri tapoja käyttäen ja yksi niistä on katsoa livelähetyksiä Twitch.tv -suoratoistopalvelun kautta. Pääset kyseisten sivujen kautta katsomaan kaikki ottelut, turnaukset ja liigamatsit täysin ilmaiseksi. Periaatteessa elektronisen urheilun seuraaminen ei siis maksa ollenkaan mitään, joka on yksi lajin parhaita puolia.

Urheiluvedonlyönti eSportin parissa on siis kaikkinensa hyvin suosittua. Kohteita löytyy laidasta laitaan, jonka lisäksi melkein kaikki vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat niitä. Voit kuitenkin valita vaikka tämän sivun kautta sinulle parhaiten sopivan pelipaikan. Olemme testanneet jokaisen sivun tarjonnan ja todenneet, että ne ovat parhaat suomalaisille asiakkaille. Pääset myös lunastamaan markkinoiden parhaat esports bonukset täältä.

Esports vedonlyönti – Usein kysytyt kysymykset

Jos e-sports on sinulle vielä melko tuntematon laji, voit lukea alapuolelta vielä erikseen kaikki usein kysytyt kysymykset. Olemme koonneet alle kaikki ne kysymykset, jotka ovat tulleet vastaan useaan otteeseen viimeisten vuosien aikana. Jos kuitenkaan et löydä etsimääsi vastausta alapuolelta, käy tämän sivun tekstiä läpi. Olemme yrittäneet käydä läpi kaikki tärkeimmät ja puhutuimmat aiheet esportsin ympärillä. Ei muuta kuin onnea veikkausten lyöntiin!

Missä voin lyödä vetoa esportsista?

Tänä päivänä melkein jokainen sivusto tarjoaa kohteita esports vedonlyöntiin. Voit kuitenkin tarkastaa täältä kaikki parhaat valinnat, jotka sopivat sinivalkoisille pelaajille. Jokainen pelipaikka on tarkoin testattu meidän puolestamme.

Mistä löydän parhaat tarjoukset esportsiin?

Suurimmat sivustot tarjoavat eniten kampanjoita sekä kisoja elektroniseen urheiluun. Olemme myös koonneet tänne kaikki suosituimmat esports tarjoukset sekä muut erilaiset edut, jotka voit hyödyntää näppärästi napin painalluksella.

Miten voin tutustua esports vedonlyöntiin tarkemmin?

Pääset lukemaan sivujemme kautta ammattilaisten vinkit esportsista veikkaamiseen. Voit myös lukea täältä kattavasti tietoa muun muassa peleistä, turnauksista sekä Suomen tapahtumista. Jos siis esports on mieleesi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kuinka aloitan esports vedonlyönnin?

Helppoa kuin heinän teko! Valitse vain sivujemme kautta haluamasi pelipaikka, avaa tili ja lähde katsastamaan vetokohteita. Voit myös hyödyntää yli sadat eri uusien pelaajien tarjoukset sivujemme kautta! Jokainen sivusto täällä on testattu tarkoin vastaavan tiimimme puolesta.

Voinko seurata esports otteluita netistä?

Yksi parhaista asioista lajissa on se, että voit katsoa jokaisen ottelun näppärästi netin kautta. Kaikki matsit lähetetään livenä Twitchissä, eikä sinun tarvitse maksaa palvelusta mitään. Voit siis iskeä vetolaput kiinni ja jännittää matseja suoraan kotoa!