Riskitön veto

Netissä toimivat bookkerit tarjoavat rutkasti erilaisia etuja pelaajilleen ja riskittömät vedot ovat yksi niistä. Jos siis haluat iskeä isommalla kertoimella vedot sisään, kannattaa hyödyntää nämä edut. Voit lunastaa täältä kaikki parhaat riskittömät vedot. Selaa vain alapuolella olevaa listaa, siirry haluamasi yhtiön sivuille ja nappaa edut tilille!

Jokainen tällä sivulla listattu yhtiö on myös tarkoin testattu sopivan sinivalkoiselle pelaajalle. Voit täten huoletta valita minkä tahansa alapuolella olevista eduista ja lähteä jännäämään voittoja. Muista kuitenkin se, että osa mainituista peliyhtiöistä saattaa jakaa risk free -vetonsa vain uusille pelaajilleen, kun taasen osa jakelee näitä etuja tasaisesti omista kampanjoistaan ja tarjouksistaan. Tsekkaa siis edun lunastusohjeet aina vedonlyöntiyhtiöin omilta verkkosivuilta!

Riskittömiä vetoja jakavat vedonlyöntiyhtiöt:

Riskittömillä vedoilla pelaaminen on loistava tapa harjoitella vedonlyönnin lainalaisuuksia – Lunasta NetBetin tarjoamat rahanarvoiset edut vaikka heti!
Unibetin tarjoamat loistavat uuden vedonlyöntiasiakkaan edut ovat ehdottomasti lunastamisen arvoisia – Tarjolla myös runsaasti ajankohtaisia kampanjoita!
Arvostelu 5/5
Sinivalkoinen Nordicbet on peliyhtiö, joka on rakennettu suomalaisia betsareita kuunnellen! Lunasta bonarit sekä ilmaiset vedot ja paljon muuta!
Arvostelu 5/5
Betsafe hemmottelee vedonlyöntiasiakkaitaan toinen toistaan rahakkaammilla kampanjoilla säännöllisesti! Tarjolla ilmaista pelattavaa sekä paljon muuta!
Arvostelu 5/5
Betsson tarjoaa jatkuvasti tarjouksia, jotka pitävät sisällään mm. riskittömiä vetoja sekä monia muita rahanarvoisia etuja!
Arvostelu 5/5
Gutsilla uudet asiakkaat palkitaan 50€ bonarilla! Lisäksi vanhoille pelaajille on tarjolla jatkuvasti erilaisia rahan arvoisia etuja, kuten turvattuja vetoja!
Arvostelu 5/5
Kotimainen Rizk on velvoitettu jo nimensä puolesta tarjoamaan asiakkailleen rizkittömiä vetoja! Rizkiltä saat myös muita maistuvia etuja säännöllisesti!
Arvostelu 5/5
Leijonan otteella vedonlyöntimarkkinoilla hiippaileva LeoVegas tarjoaa monien muiden etujen lisäksi asiakkaille joskus myös riskittömiä vetoja!

Mikä on riskitön veto?

Varmaan moni vedonlyöntiä harrastavista pelaajista on jo aikaisemmin lunastanut useasti erilaiset riskittömät edut. Voimme kuitenkin tässä osiossa kertoa tarkemmin mistä hommasta oikein on kyse, että jokainen lukija on varmasti täysin kärryillä. Riskitön veto on siis vedonlyönti-etu, jonka pääset hyödyntämään veikkauksen ohessa. Tämä kyseinen vetolappu on juuri siitä hyvä, että et riskeeraa omaa rahaa käyttäessäsi sitä. Jos siis haluat esimerkiksi iskeä betsin kiinni isolla kertoimella, käytä riskitön veto.

Yleisesti bookkerit tarjoavat näitä vetolappuja niin uusille kuin vanhoille pelaajille. Jos siis olet jo tehnyt pelitilin jokaiselle tällä sivulla olevalle yhtiölle, kannattaa pitää silmällä kampanjoita ja tarjouksia. Niitä on tarjolla joka viikko, eli voit aina halutessasi hyödyntää ne betsaamisen ohessa. Pyrimme myös aina lisäämään tänne kaikki vuoden 2021 uudet vedonlyöntisivustot, jotka antavat pelaajille riskittömiä vetoja.

Riskitön veto toimii siten, että sinun tulee ensin tallettaa pelitilille sen arvo. Jos kyseessä on 20 euron lappu, tee pelitilille 20 euron talletus. Tämän jälkeen klikkaile vetolapulle haluamasi kohteet, jonka jälkeen näet lapun alareunassa olevan laatikon. Raksittamalla käytä riskitön vetolappu -napin, menee vetosi riskittömänä. Jos siis asettamasi betsi menee väärin, saat rahat takaisin pelitilille. Yleisesti riskittömästä vetolapusta palautuvat rahat ovat oikeaa rahaa, ei bonusmassia. Tarkasta kuitenkin aina tarjouksen säännöt ja ehdot huolellisesti läpi ennen kampanjan hyödyntämistä. Aina on hyvä käyttää muutama minuutti asian selvittämiseksi kuin katua myöhemmin.

Tiivistettynä riskittömät vedot ovat oikein mahtava etu vedonlyönnin parissa. Voit käyttää ne melkein aina mihin tahansa haluamaasi vetokohteeseen. Me kuitenkin kehotamme käyttämään ne korkeimmat mahdolliset kertoimet näihin betsehin. Näin saat mahdollisuudet kopata tilille isot voitot, etkä voi edes hävitä mitään.

Onko riskitön veto lunastamisen arvoinen?

Olemme kuulleet tämän kysymyksen jo useampaan kertaan. Yksinkertainen ja meidän mielestämme ainoa vastaus tähän on kyllä. Riskitön veto kannattaa hyödyntää aina, mikäli palautuvat massit vedosta ovat oikeaa rahaa. Emme näe mitään syytä miksi nämä tarjoukset kannattaisi jättää käyttämättä, mikäli tarjouksen ehdot ovat hyvät. Tämän takia sama bookkeri ei välttämättä tarjoa näitä etuja joka viikko pelaajille.

Jos et esimerkiksi ole kauhean varma jostain tietystä vedosta, riskitön betsi on siihen oiva ratkaisu. Pääset jännäämään voittoja, etkä voi jäädä ollenkaan tappiolle. Kannattaa kuitenkin aina tarkastaa, että vedosta palautuu oikeaa rahaa. Joskus tarjoukset antavat vedon panoksen takaisin bonusrahana. Tämäkään ei välttämättä ole mikään huono asia. On kuitenkin hyvä olla perillä kampanjan säännöistä ja ehdoista kuin yllättyä myöhemmin.

Riskitön veto on myös hyvä niihin tilanteisiin, kun olet iskemässä vetoa kiinni todella korkealla kertoimella. Näin voit saada asettamastasi betsistä makoiset summat tilille. Esimerkiksi me toimituksen puolella käytämme riskittömät vedot juuri tällaisiin kohteisiin. Jos nimittäin ilman riskiä pääsee jahtaamaan tuhansien eurojen voittoja, se kannattaa ehdottomasti. Ilman muuta joskus nämä riskittömät betsit ovat hieman pienempiä, eli kohteita pitää löytyä lapulta enemmän.

Yhteenvetona nämä tarjoukset kannattaa napata talteen mahdollisuuden tullessa eteen. Löydät täältä kaikki riskittömät vedot, jotka ovat hyvillä ehdoilla sekä säännöillä. Jos siis haluat lunastaa tarjoukset talteen, selaa sivun yläreunassa olevaa listaa ja koppaa betsit tilille napin painalluksella!

Mistä voin lunastaa riskittömiä vetoja?

Tänä päivänä melkein jokainen laadukas pelipaikka netissä tarjoaa riskittömiä vetoja. Jos kuitenkin haluat varmasti napata talteen lähes viikoittain näitä etuja tilille, kannattaa liittyä normaalia suuremmalle bookkerille. Näitä ovat muun muassa NordicBet, Coolbet, Unibet ja Betsafe. Edellä mainitut operaattorit ovat jo vuosia antaneet roppakaupalla etuja vedonlyöntiin, joten et varmasti tule pettymään tarjontaan.

Voit myös katsoa tältä sivulta kaikki pelipaikat, jotka tarjoavat kyseisiä veikkausbonuksia. Olemme varmoja siitä, että et ole tehnyt vielä aikaisemmin jokaiselle sivulle tiliä. Pääset siis valitsemaan listalta minkä tahansa bookkerin ja lunastamaan riskittömän vedon tilillesi hyvin yksinkertaisesti. Nykyää osa sivustoista toimii ilman tilin avaamista, eli voit aloittaa betsaamisen vielä nopeammin!

Huomioi myös kampanjat, tarjoukset ja kisailut!

Tervetulotarjousten lisäksi bookkerit järjestävät viikoittain kisoja sekä kampanjoita, joista pääset nappaamaan nämä edut tilille. Jos olet lojaali pelaaja yhdellä samalla sivustolla, voit saada sähköpostiin erikoistarjouksia. Kannattaa siis pitää viestinnät aina päällä, mikäli haluat hyödyntää kaikki mahdolliset kampanjat ja etupaketit.

Yritämme myös hommata tänne eksklusiivisia uusien pelaajien etuja, joita ei mistään muualta löydy. Tämän takia kannattaa aina pitää sivujamme silmällä, mikäli jotain uusia herkkuja olisi tarjolla.

Riskitön veto vs. muut tarjoukset

Nykyään netissä on tarjolla erilaisia kampanjoita aivan laidasta laitaan, eli edut eivät tule loppumaan hetkeen. Monet uudet pelaajat saattavat ihmetellä, että mitkä sitten ovat ne parhaat tarjoukset vedonlyönnin parissa? Tähän ei ole suoraa vastausta, sillä jokaisella on omat mielipiteet ja kampanjat eroavat todella paljon toisistaan. Jokaisessa bonarissa on nimittäin omat säännöt ja ehdot, jotka ovat todella iso osa tarjousta. Nämä kannattaa aina lukaista huolellisesti läpi.

Varmasti tunnetuin etu on talletusbonus. Näitä löytyy joka nurkasta, eli melkein kaikki bookkerit puskevat kyseisiä bonareita uusille pelaajille. Totta kai talletusbonareita on myös tarjolla silloin tällöin vanhoille asiakkaille. Säännöt ja ehdot kannattaa aina tarkastaa kyseisistä bonareista läpi, koska joskus kierrätysvaatimus voi olla huonommasta päästä. Nämä edut sopivat niille pelaajille, jotka haluavat saada enemmän ilmaista rahaa talletuksen päälle. Bonarin kierrätyksessä voi sitten mennä pidempään, mutta saatat netota paljon enemmän.

Jos siis et esimerkiksi jaksa kierrättää bonareita pitkään, riskitön veto voi olla parempi vaihtoehto sinulle. Ilmaisvedot pitävät myös melkein aina kierrätysvaatimukset, eli niiden kanssa on täysin sama homma. Voit vaikka testata itse nämä kaikki tarjoukset läpi ja katsoa mitkä niistä sopivat parhaiten sinulle. Tiivistettynä kaikki edut sopivat joillekin pelaajille, tsekkaa vain mikä bonari on mieluisin teikäläiselle! Olemme varmoja, että löydät haluamasi edut aina sivujemme kautta.

Kuinka käytän riskittömän vedon?

Olemme melko varmoja siitä, että jokainen osaa käyttää riskittömät vedot. Haluamme kuitenkin varmuuden vuoksi käydä homman läpi tässä osiossa, jotta jokainen pelaaja voi huoletta lähteä nauttimaan mahtavista eduista. Kyseessä on hyvin yksinkertainen asia, eikä sinun tarvitse kuin seurata näitä kolmea ohjetta.

  1. Valitse täältä haluamasi riskitön veto ja siirry bookkerin verkkosivuille.
  2. Avaa pelitili sekä tee tarjoukseen vaadittu talletus.
  3. Klikkaa haluamasi kohteet vetolapulle ja aktivoi riskitön betsi kupongin alareunasta.

Kuten yläpuolella olevista kolmesta neuvosta huomaa, nämä edut on hyvin helppo hyödyntää. Jos asettamasi riskitön veto menee väärin, saat lapun panoksen takaisin pelitilillesi. Yleensä rahat tulevat heti tai vuorokauden sisällä pelitilin saldoon. Nämä kohdat voi aina tarkistaa erikseen kampanjat ohjeista ja säännöistä.

Miten tunnistaa parhaat riskittömät vedot?

Tässä osiossa kerromme meidän omat vinkit siihen, mitkä tarjoukset kannattaa hyödyntää. Hyvät edut on helppo tunnistaa muutamasta eri asiasta, jotka pätevät tarjoukseen kuin tarjoukseen. Heti ensimmäiseksi kannattaa tsekata kuuluuko sääntöihin mitään kierrätysvaatimuksia. Jos riskittömän betsin palautukset ovat oikeaa rahaa, tähän ei tarvitse kiinnittää ollenkaan huomiota. Jos palautuvat massit ovat bonaria, tarkasta että kierrätysvaatimus on maksimissaan 8x.

Paras riskitön veto on myös arvoltaan suuri. Jos kyseessä on esimerkiksi 100 euron vetolappu, voit saada sillä todella suuria voittoja tilille. Ilman muuta kannattaa myös lunastaa kaikki 10 euron riskittömät vedot, mikäli niissä ei ole kierrätyksiä. Tiivistettynä parhaat riskittömät vetolaput ovat ne, jotka ovat arvoltaan suuria. Tämän lisäksi palautuvat rahat saisivat olla oikeaa rahaa ja voitoille mahdollisimman pieni kierrätysvaatimus.

Risk free bet – edelleen suosittu tarjousetu

Bookkerit ovat antaneet erilaisia tarjouksia jo useita vuosia pelaajilleen. Tähän on useita eri syitä, joista yksi on pitää asiakkaat tyytyväisenä. Jokainen meistä pelaajista tykkää saada välillä lahjoja ja bonareita hyväntahdon eleenä tilille. Tästä huomaa, että vedonlyöntiyhtiö arvostaa kaikkia asiakkaita. Kyllähän esimerkiksi jokainen tykkää välillä katsastaa parhaat tarjoukset ja kampanjat lähikaupasta.

Tervetulotarjouksia on siis olemassa sen takia, että ne vetävät pelaajia puoleensa. Nykyään pelipaikkoja on tarjolla laidasta laitaan, jonka vuoksi kilpailu on todella tiukkaa. Tämän takia bookkereiden pitää erottua joukosta tarjoten mahdollisimman parhaat edut. Olet saattanut esimerkiksi lomalla nähdä kuinka ravintoloiden edessä jaetaan turisteille ilmaisia drinkkilippuja. Kyseessä on periaatteessa aivan sama asia. Totta kai ilmaiset drinkit sekä riskittömät vedot kelpaavat aina.

Uusien pelaajien bonarit eivät tietenkään ole ainoa tapa, miten näitä etuja saa lunastettua. Vedonlyöntifirmat järjestävät viikoittain erilaisia tarjouksia, mistä pääset nappaamaan riskittömiä vetoja sekä muita mahtavia bonareita. Tähän kylkeen vielä kaikki pelaajien eksklusiiviset kampanjat sekä turnaukset. Kannattaa siis pitää näitä silmällä, mikäli riskitön veto on mielestäsi lunastamisen arvoinen! Löydät ilman muuta myös sivujemme kautta parhaat tarjoukset vedonlyöntiin. Voit siis laittaa tämän sivun vaikka kirjanmerkkeihin!

Tiivistettynä lähes kaikki vedonlyöntisivut jakavat etuja pelaajilleen hyväntahdon eleenä. Tämän lisäksi esimerkiksi riskitön veto on oiva sisäänheittotuote. Bookkerit haluavat aina pitää pelaajat tyytyväisenä, jonka varmasti jokainen lukija ymmärtää täysin. Kuka sitä nyt haluaisi pelata sivustolla, joka ei edes arvosta asiakkaitaan?

Pelaajille jaetaan jatkuvasti bonareita

Vedonlyönnin parissa riskitön veto on oiva valinta, mutta se ei tietenkään ole ainoa vaihtoehto. Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat nimittäin asiakkaille bonareita laidasta laitaan, joita ei ollut vielä kymmenen vuotta sitten markkinoilla. Ilmaisbetsit ovat hyvä esimerkki ja ne ovatkin saaneet paljon suosiota viimeisten muutaman vuoden aikana. Löydät sivujemme kautta myös näitä etuja todella paljon.

Uusien pelaajien bonaripaketit eivät siis ole ainoita, mistä asiakkaat pääsevät nappaamaan etuja tilille. Melkein jokaiselta bookkerilta löytyy päivittäisiä kampanjoita, mistä saat bonareita sekä muita upeita etuja tilille. Joskus kisoissa on myös tarjolla turnausmatkoja eri urheilutapahtumiin. Mikä voisikaan olla parempaa kuin lähteä seuraamaan änäriä jenkkeihin operaattorin piikkiin? Näitä kyseisiä reissuja on järjestetty jo pitkään monen tekijän puolesta. Toivottavasti jo ensi vuoteen mennessä pääsemme nauttimaan näistä turnauksista!

On kuitenkin ymmärrettävää, että uusien pelaajien bonarit ovat parhaimpia. Tämän takia monet tykkäävät käydä iskemässä hampaansa kiinni useaan eri tarjoukseen, jota myös mekin toimituksen puolella teemme. Tämän takia haluamme jakaa teille lukijoille meidän mielestämme parhaat edut, jotka saat uutena pelaajana hyödynnettyä. Monet muut sivustot ottavat esille kaikki maailman kampanjat, mutta näin me emme tee. Haluamme meidän pelaajille tarjota ainoastaan niitä markkinoiden herkullisimpia etuja.

Yhteenvetona riskittömät vedot kannattaa hyödyntää

Olemme jo useampaan otteeseen kehuneet riskittömiä vetoja tällä sivulla. Emme kuitenkaan ilman syyttä lähde näin tekemään ja uskomme myös, että jokainen pelaaja tietää niiden arvon. Haluamme tähän vielä tiivistää kerralleen parhaat puolet näissä bonareissa. Heti ensimmäiseksi kaikista tärkein asia eli se, että saat rahat takaisin hävitystä vedosta. Jos siis käytät kyseisen vedon ja se menee väärin, panoksesi palautuu takaisin pelitilillesi. Tämän takia kannattaa hakea normaalia suurempia voittoja riskittömällä vedolla. Tähän sopii sanonta go big or go home.

Kaiken tämän yläpuolella mainitun asian kruunaa se, jos palautuvat rahat eivät ole bonusta. Yleensä betsistä palautuvat massit ovat oikeaa rahaa, mutta muista aina tarkistaa säännöt ja ehdot vielä erikseen. Parempi käyttää pari minuuttia sääntöjen lukemiseen kuin yllättyä myöhemmin. Ja mitä pienemmät kierrätysvaatimukset vedon voitoille on, sitä parempi bonari kyseessä on. Tämän kuitenkin varmasti jokainen betsaaja tietää entuudestaan. Voit vielä loppuun lukaista läpi kaikki yleiset kysymykset riskittömistä vetolapuista.

Riskitön veto – Usein kysytyt kysymykset

Voit lukea tästä osiosta kaikki usein kysytyt kysymykset. Olemme useaan otteeseen kuulleet juuri nämä viisi kysymystä niin lukijoilta kuin ystäviltä, että haluamme käydä ne tarkoin läpi tässä osiossa. Jos siis jokin askarruttaa, kannattaa tsekata tiedot vedoista alapuolelta. Jos et löydä etsimääsi kysymykseen vastausta tästä, lue tämän sivun tekstiä läpi. Olemme yrittäneet kertoa kaikki tiedot tarkoin riskittömistä betseistä.

Mikä on riskitön veto?

Kyseessä on vedonlyöntiin tarkoitettu etu, jonka voit aktivoida vetokupongilta. Jos siis pelitililläsi on esimerkiksi 10 euron riskitön betsi, tee kyseisen summan siirto tilille ja raksita tarjous käyttöön vetolapulta. Jos asettamasi veto menee väärin, saat panoksen takaisin pelitilillesi. Juuri tämän takia tarjousta kutsutaan riskittömäksi vedoksi.

Mistä voin lunastaa parhaat riskittömät vedot?

Tällä hetkellä markkinoiden parhaat edut vedonlyöntiin löytyvät täältä. Jos siis haluat lunastaa esimerkiksi riskittömiä vetoja, suuntaa vain sivuillemme. Olemme koonneet tänne kaikki lunastettavan arvoiset edut, jotka saat napattua napin painalluksella.

Miksi käyttäisin riskittömiä vetoja?

Jos et halua riskeerata omaa rahaa tiettyyn vetoon, tämä on oiva vedonlyöntibonari. Jos siis asettamasi betsi riskittömällä vedolla menee väärin, saat rahat takaisin pelitilille. Näin voit hakea hieman suurempia voittoja ja jännittää sportin äärellä. Muista vain tarkastaa onko palautuva raha oikeaa vai bonaria.

Kuinka aktivoin riskittömän vedon?

Ensimmäiseksi valitse vetolapulle ne kohteet, joista haluat lyödä vetoa. Kun vetokuponki on valmis, rullaa alas ja raksita siitä riskitön veto -laatikko. Tämän jälkeen voit iskeä vedon kiinni ja lähteä jännittämään voittoja. Jos betsi ei osu, saat rahat takaisin tilille.

Miten tunnistan hyvän riskittömän vedon?

Parhaat tarjoukset tunnistaa siitä, että ne sisältävät ystävälliset säännöt ja ehdot. Tähän lukeutuvat myös kierrätysvaatimukset. Jos siis kierrätys ei ole paha, se on lunastamisen arvoinen bonari. Jos palautuvat rahat ovat oikeaa massia, kannattaa etu hyödyntää.