Hyödynnä 25€ ilmaisbetsi tämän viikon UCL-otteluihin!

Futista seuraava kansa keskittyy TV-vastaanottimien ääreen tiistai- ja keskiviikkoiltoina, kun ohjelmassa on Mestarien liigan neljännesvälierien viimeisten otteluparien ratkaisevat toiset osaottelut. Tiistaina kohtaavat Ajax – Benfica sekä Manchester United – Atletico Madrid ja keskiviikkona luvassa on Juventus – Villarreal sekä Lille – Chelsea. Vedonlyöntibookkeri Zulabet tarjoaa sinulle helpon mahdollisuuden lunastaa 25 euron arvoisen ilmaisvedon lyömällä vetoa UCL-otteluun!

Lisäjännitystä viikon UCL-matseihin ilmaisvedolla!

Jalkapallon Mestarien liigan ensimmäinen pudotuspelikierros, Round of 16 huipentuu tällä viikolla, kun neljä viimeistä otteluparia selvittävät jatkoonmenijät kahdeksan parhaan joukkoon. Tarjolla on mielenkiintoisia ottelupareja ja pelivihjeet tiistain kierrokselle pääset lukemaan tästä. Keskiviikon otteluihin on tulossa oma vihjepaketti ja sen pääset lukemaan keskiviikkoaamun aikana Vihjeet-välilehdeltämme.

Kovaa nousua vedonlyöntisivustojen eliittiin viime aikoina tehnyt Zulabet on käynnistänyt mielenkiintoisen tarjouksen, jonka turvin sinulla on loistava mahdollisuus napata 25 euron arvoinen ilmaisveto talteen panostamalla yhteen tämän viikon UCL-otteluun 50 euron edestä. Tarjolla on muutama hyvä pelikohde heti tiistaiksi, joten tarjouksen saa lunastettua vaikka heti tänään tiistaina!

Kun olet panostanut 50€ edestä oikealla rahalla yhteen UCL-otteluun minimikertoimella 2,00, niin odota, että vetosi ratkeaa ja ota sitten yhteyttä Zulabetin asiakaspalveluun. Pyydä asiakaspalvelulta livechatin tai sähköpostin kautta 25€ ilmaisvetoa kampanjasta ja he lisäävät ilmaisbetsin pelitilillesi. Sinulla on vedon lisäämisen jälkeen 24 tuntia aikaa aktivoida ilmaisveto vedonlyönnissä.

Ilmaisvedolla mahdollisesti saadut voitot tulee kierrättää Zulabetin vedonlyönnissä kolme kertaa minimikertoimella 1,50, joten tarjolla on poikkeuksellisen helpot kierrätysehdot! Tämä tarjous kannattaa ehdottomasti poimia talteen pikimmiten! Huomioi, että sinun tulee panostaa koko 25€ arvoinen ilmainen urheiluveto yhdellä kertaa.

Tarjouksen kaikki tarkat ehdot ja säännöt ovat luettavissa Zulabetin kampanjasivuilta! Tsekkaa alta vielä osallistumisohjeet ja toimi heti!

Näin nappaat talteen 25€ arvoisen ilmaisvedon Zulabetilta!

  • Siirry Zulabetin vedonlyöntiin painamalla tästä.
  • Lyö 50€ veto tämän viikon UCL-otteluihin minimikertoimella 2,00.
  • Kun veto on ratkennut, pyydä asiakaspalvelusta 25€ ilmaisveto.
  • Panosta saamasi 25€ ilmaisveto mihin tahansa urheiluun.
  • Kierrätä ilmaisbetsin voitot kolme kertaa minimikertoimella 1,50.