Torstain supertarjous! Lyö 10€ veto, saat 100% cashbackin jos veto ei osu!

Urheiluvedonlyöntiin on harvemmin tarjouksia, joissa vetoa pääsee käytännössä lyömään täysin riskittömästi, mutta nyt tilivapaita vedonlyöntipalveluita tarjoileva pelisivu on laittanut käyntiin sellaisen tarjouksen, jota ei todellakaan kannata jättää hyödyntämättä! Pääset vielä tänään torstaina lyömään vetoa täysin riskittömästi 10 euron edestä, sillä jos asettamasi urheiluveto ei osu, niin panoksesi takaisin 10 euroon asti!

Kolikko- ja kasinopelejä hustlaavat slottihaukat ovat tottuneet siihen, että erilaisia tarjouksia ja bonusrahaa satelee joka tuutista viikottain. Urheiluvedonlyöntiä enemmän tai vähemmän tosissaan harrastavat betsaajat sen sijaan saavat usein tyytyä siihen, että tarjolla on huomattavasti vähemmän erilaisia tarjouksia, kuten ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja tai ylimääräistä pelirahaa eli bonusta.

Tällä kertaa tarjolla on kuitenkin 100% cashback -tarjous, jossa väärin menneestä vedosta palautetaan rahat tilille. Kiitos tästä hienosta tarjouksesta kuuluu tilivapaiden pelisivustojen ehdottomiin pioneereihin kuuluvalle pelisaitille, joka on laittanut tämän maistuvan tarjouksen suomalaisten vedonlyöjien saataville. Tässä vaiheessa on syytä muistuttaa, että tarjous on voimassa vain tämän torstaipäivän, joten kannattaa olla nopea, että ehtii mukaan tarjoukseen!

Nyt siis kipin kapin rekisteröintivapaalle vedonlyöntisivustolle hyödyntämään tämä loistava 10€ arvoinen tarjous, jossa väärin mennyt urheiluveto korvataan sinulle jos asettamasi betsi ei osu! Voit tsekata alta tarkemmat osallistumisohjeet tarjoukseen tai halutessasi voit oikaista suoraan sivulle.

Näin hyödynnät 100% cashback-palautuksen!

Tämän tarjouksen lunastaminen on yhtä helppoa kuin mökin puuliiterin polttaminen juhannuksena, joten kaikki innokkaat betsarit, jotka tarjoukseen haluavat osallistua, niin varmasti siinä onnistuvat. Ihan ensimmäisenä sinun tulee siirtyä yläpuolella näkyvän linkin kautta sivustolle. Erillistä rekisteröintiä ei tarvitse tehdä, sillä kyseessä on ensimmäisenä rahapelimarkkinoille ilmestynyt tilivapaa pelisivusto. Pelaamaan pääsee siis todella nopeasti ja helposti suoraan verkkopankkitunnuksilla.

Suosittelemme ennen varsinaisen cashback-tarjouksen hyödyntämistä aktivoimaan myös vedonlyöntibonuksen, jossa saat triplattua ensimmäisen talletuksesi. vvedonlyöntibonari on pidetty simppelinä ja sen saa hyödynnettyä kätevästi joko 10, 20 tai 30 euron suuruisella ensitalletuksella. Bonari sopii siis kaikentasoisille betsareille pelikassan koosta riippumatta. Voit katsoa alta tarkemmat detaljit betsibonuksen hyödyntämiseen.

  • Tee 10€ talletus, saat 10€ (1x kierrätyksellä)
  • Tee 20€ talletus, saat 30€ (5x kierrätys)
  • Tee 30€ talletus, saat 60€ (10x kierrätysvaatimus)

Kun betsibonari on lunastettu ja kierrätetty, niin on aika siirtyä varsinaisen käteispalautus-tarjouksen pariin. Ihan ensimmäisenä sinun tulee käydä syöttämässtä bonuskoodi ALLSPORTS Minun vetoni -osion Bonus -välilehdelle. Syötä koodi sille varattuun kenttään ja klikkaa käytä. Aseta mitä tahansa tyyppiä oleva 10€ arvoinen urheiluveto (live- tai ennakkoveto) mihin tahansa urheilutapahtumaan, joka järjestetään torstaina 11. marraskuuta aikana. Tarjous on voimassa vain kello 23:59 asti, joten varmista, että kohteen tulos on selvillä ennen vuorokauden vaihtumista.

Jos asettamasi betsi ei osu, sivusto maksaa 100% panoksesi suuruudestasi takaisin 10€ asti. Kyseessä ei kuitenkaan ole täysin kierrätysvapaa tarjous, sillä kyseessä on bonusrahaa, jolla on 2-kertainen kierrätysvaatimus. Ainoastaan vedot, joiden kerroin on 1,3 tai enemmän lasketaan kierrätykseen mukaan. Kyseessä on silti varsin hyvä tarjous, joka kannattaa kyllä kaikkien betsaamisesta kiinnostuneiden urheilumiesten ja -naisten hyödyntää. Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivuilta.

Tarjous pähkinänkuoressa:

  • Siirry tilivapaalle betsisivustolle painamalla tästä.
  • Tunnistaudu ja tee talletus. Jos olet uusi asiakas, hyödynnä halutessasi vedonlyöntibonus.
  • Syötä bonuskoodi ALLSPORTS minun vetoni-osion bonus-välilehdelle.
  • Aseta 10€ arvoinen live- tai ennakko veto torstain aikana mihin tahansa urheilutapahtumaan.
  • Saat 100% panoksesta takaisin jos asettamasi veto ei osu. Palautetulla panoksella on 2-kertainen kierrätysvaatimus.