Lyö vetoa lätkän MM-kisoihin ja nappaa ilmaisbetsit talteen!

Jääkiekon MM-kisat vuosimallia 2023 alkavat tänään perjantaina 12. toukokuuta Tampereella ja Riikassa. Suomen jääkiekkomaajoukkue lähtee turnaukseen puolustamaan maailmanmestaruutta ja vahvan kokoonpanon kotikisoihin saaneet Leijonat kuuluvat tänäkin vuonna turnauksen kuumimpiin mestarisuosikkeihin. Rytinällä vedonlyöntimarkkinoille viime vuonna saapunut XLBet haluaa juhlistaa kotikisoja tarjoamalla loistavan tarjouksen kaikille urheiluvedonlyöjille! Kisoista vetoa lyömällä saat lunastettua tältä viidne tähden pelisivustolta maistuvan ilmaisvedon!

Iske vetoja sisään ja nauti ilmaisvedoista vaikka joka päivä MM-kisojen ajan!

Todelliset kiekkokarnevaalit starttaavat tänään perjantaina, kun jääkiekon MM-kisat polkaistaan käyntiin Tampereella ja Riikassa. Luvassa on reilut kaksi viikkoa kiekkohuumaa ja lohkovaiheen otteluiden jälkeen kisat lähtevät toden teolla liekkiin, kun luvassa on pudotuspelit. Leijonat ovat saaneet kotikisoihin jalkeille todellisen tähtisikermän ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen tavoite on asetettu täysin realistisesti maailmanmestaruuden uusintaan.

Lisäjännitystä kisojen seuraamiseen tuo totta kai vedonlyönti, jonka turvin pelaaja pystyy myös ansaitsemaan, mikäli kisoissa mukana olevien joukkueiden voimasuhteet ovat hallussa. Tyypillisesti MM-kisoissa altavastaajien kertoimissa on ollut lohkovaiheessa ilmaa, sillä etenkin ylikuumentuneet suursuosikit eivät usein lohkovaiheessa vielä löydä peliään tai jalkaa pidetään tarkoituksella puolella kaasulla. XLBet tarjoaa läpi kisojen runsaasti pelikohteita, jotka on varustettu korkeilla kertoimilla, joten palautuksen maksimoimiseksi suosittelemme kurkkaamaan tämän viime vuonna julkaistun laatusivuston.

Korkeiden kertoimien lisäksi sivusto tarjoaa todella maistuvan kampanjan, jonka turvin pelaaja pystyy lunastamaan itselleen ilmaisia urheiluvetoja vaikka päivittäin koko MM-kisojen ajan! Ilmaisvetojen lunastaminen on helppoa kuin heinänteko, mutta tarjous on luonnollisesti auki vain rekisteröityneille pelaajille! Käy siis luomassa jutun lopussa näkyvän linkkinapin kautta oma pelitilisi XLBetille ja hyödynnä samalla tämä hieno vedonlyöntitarjous, jonka turvin saat kerättyä eri suuruisia ilmaisbetsejä läpi kisojen!

Näin maistuvia tarjouksia arvokisoihin on tarjolla todella harvoin, joten suosittelemme hyödyntämään kampanjan, mikäli aiot lyödä edes yhden betsin kisoihin! Tsekkaa alta tarkemmat ohjeet ja toimi heti, niin saat ensimmäisen ilmaisvedon jo huomiseksi!

Betsaa ja saat ilmaista pelattavaa seuraavaksi päiväksi!

Tarjouksen osallistuminen on todella helppoa ja tervetulleita mukaan ovat kaikki XLBetin uudet ja vanhat asiakkaat. Kun olet saanut pelitilin luotua onnistuneesti sivustolle niin sinun tarvitsee ainoastaan lyödä yksi veto MM-kisoihin minimikertoimella 2,00 ja olet mukana tarjouksessa! Palkinnoksi saatavan ilmaisvedon suuruus riippuu asettamasi vetosi panoksesta.

Voit katsoa alta miten eri suuruiset panokset vaikuttavat palkinnoksi saatavaan ilmaisbetsiin! Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot pääset tsekkaamaan tarjouslinkistä

  • 1. Taso: Tee veto 25€-100€ välillä ja saat 10% ilmaisvedon asettamastasi summasta.
  • 2. Taso: Panosta 101€-250€ välillä ja saat 15% ilmaisvedon asettamastasi summasta.
  • 3. Taso: Betsaa 251€ tai enemmän ja saat 20% ilmaisvedon asettamastasi summasta.