UCL-kierrokselle tarjolla 25€ arvoinen ilmaisbetsi!

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe on pyörinyt täydellä höyryllä jo syyskuusta alkaen ja tällä viikolla ohjelmassa on lohkovaiheen viidennet ottelut. Sekä tiistaina, että keskiviikkona on ohjelmassa kahdeksan ottelun pelikierrokset ja vedonlyöntiyhtiö Sportaza tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää 25 euron arvoisen ilmaisvedon tämän viikon UCL-kierrokselle!

Mestareiden liiga vuosimallia 2021-22 on tarjonnut toistaiseksi neljä mielenkiintoista ottelukierrosta, joilla on nähty toinen toistaan upeampia suorituksia, kauniita maaleja sekä erikoisia tilanteita. Tällä viikolla huipputasoista futisviihdettä on taas tarjolla, kun ohjelmassa on kuusitoista kamppailua. Tiistaina mitellään ensimmäiset kahdeksan ottelua ja keskiviikkona puolestaan taistellaan viidennen pelikierroksen kahdeksan jälkimmäistä ottelua.

Toistaiseksi suurseurat ovat kestäneet ennakkosuosikin paineet, sillä italialaista AC Milania lukuunottamatta kaikki Euroopan jättiläiset ovat kiinni jatkopaikoissa, kun kaikilla joukkueilla on kaksi ottelua pelaamatta. Liverpool, Ajax ja Bayern München ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa ja myös muutama muu iso seura ovat yhden voiton päässä varmasta jatkopaikasta pudotuspeleihin.

Tiistaina ja keskiviikkona on jaossa jälleen huipputärkeitä pisteitä ja UCL-kierroksella on mukana myös vedonlyöntisivusto Sportaza, joka tarjoaa suomalaisille vedonlyöjille mahdollisuuden lunastaa 25 euron arvoisen ilmaisvedon tiistain tai keskiviikon kierrokselle! Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet tai siirry suoraan Sportazan betsisivustolle painamalla tästä!

Näin voit hyödyntää 50€ ilmaisvedon UCL-kierrokselle!

Ilmaisvedon lunastaminen tällä viikolla pelattaviin Mestarien liigan matseihin on helppoa, sillä sinun tarvitsee ainoastaan olla täysi-ikäinen ja Sportazan asiakas, niin olet tervetullut hyödyntämään tämän tarjouksen. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle kohtalaisen tuoreelle vedonlyöntisivustolle, niin sellaisen pääset tekemään helposti ja nopeasti yllä näkyvää linkkiä klikkaamalla.

Samalla voit uutena asiakkaana hyödyntää 200 euron arvoisen vedonlyöntibonuksen, jolla saat boostattua pelitilisi täyteen betsieuroja! Muista, että betsibonari tulee olla kokonaisuudessaan kierrätetty ennen kuin voit osallistua tähän Mestarien liigan ilmaisveto-tarjoukseen. Tarjous on voimassa vain tämän viikon tiistain ja keskiviikon ajan, joten muistathan iskeä kiinni tarjoukseen oikealla hetkellä.

Osallistuaksesi tarjoukseen sinun tulee tehdä 50 euron arvoinen ennakko- tai live-veto Mestarien liigan lohkovaiheen otteluihin tiistaina tai keskiviikkona. Vedon kerroin tulee vähintään 2,00 ja panoksen tulee olla tehty oikealla rahalla. Kun ehdot täyttävä veto on ratkaistu, sinun tulee ottaa yhteyttä Sportazan asiakaspalveluun livechatin tai sähköpostin kautta ja pyydettävä ilmaisvetoa.

Kun olet saanut ilmaisvetosi omalle pelitilille, sinun tulee aktivoida se urheilu-osiossa 24 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Suosittelemmekin iskemään vaadittavan vedon sisään jo tiistain UCL-kierrokselle, niin pääset hyödyntämään 25 euron arvoisen ilmaisvedon keskiviikon kierrokselle! Voit lukea tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot Sportazan kampanjasivuilta.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Rekisteröidy / kirjaudu sisään Sportazan sivustolle painamalla tästä.
  • Tee vähintään 50 euron suuruinen talletus.
  • Lyö 50€ arvoinen ennakko- tai live-veto minimikertoimella 2,00 UCL-otteluihin.
  • Kun ehdot täyttävä veto on ratkaistu, ota yhteyttä Sportazan asiakaspalveluun.
  • Kun saat ilmaisvedon, aktivoi se 24 tunnin sisällä ja hyödynnä se Sportazan vedonlyönnissä.