Vielä ehdit mukaan Tapsa Suomisen vetämään Urheilutietäjä 2021 -kisaan!

Oletko työpaikkasi kovin urheilutietäjä ja poikien saunaillan sportista koostuva tietopankki? Jos vastasit hiljaa mielessäsi kyllä, niin nyt on aika näyttää taidot kisatilanteessa, sillä LeoVegasin järjestämä Urheilutietäjä 2021 -kisa on parhaillaan käynnissä! Kisa koostuu kahdeksasta viikkokisasta, joista osa on jo mitelty, mutta palkintoja pääsee silti vielä jahtaamaan. Koko kisan kovin tietäjä lähtee urheilumatkalle LeoVegasin piikkiin ja lisäksi yksittäisissä viikkokisoissa on tarjolla tuhansia euroja käteistä!

Nyt kaikkien urheilugurujen kannattaa olla kuulolla, sillä LeoVegasin Urheilutietäjä 2021 -kilpailu on käynnissä ja hakusessa on pohjoisen pallonpuolisko kovin sporttitietäjä. Urheiluvisa ei ole edes aito urheiluvisa ellei sitä juonna joku kovan kaliiberin sporttiguru, joten LeoVegas on palkannut hommaan takavuosien Urheiluruudusta sekä lukuisista selostus ja studioisännän hommista tutun Tapio Suomisen.

Tapsa Suomisen samettinen ääni sopii urheiluun kuin pingviini napajäätikölle, joten kisan hostista homma ei tule jäämään kiinni. Urheilutietoa on siis hakusessa ja jos tuntuu siltä, että sinulla olisi annettavaa tähän skabaan, niin suosittelemme osallistumaan kiireesti, sillä seuraava osakilpailu käydään jo huomenna keskiviikkona, 20. lokakuuta kello 19:00 alkaen. Tämän viikon aiheena kisassa on koripallo, joten jos kotimainen Korisliiga sekä NBA ovat hallussa, niin kiireen vilkkaa LeoVegasin saitille osallistumaan.

Tulevina viikkoina kisassa haetaan tietämystä mm. Hiihdon, Formula 1:n, suomalaisten arvokisasuoritusten sekä monien muiden lajien parissa, joten monipuolinen tietämys on valttia tässä skabassa. Kisa huipentuu 18. marraskuuta, kun ohjelmassa on All in -kierros, jolloin mukana on kaikkien aiempien viikkojen lajeja. Samana päivänä selviää myös kokonaiskisan voittaja, joka saa suunnitella pääpalkintona olevan urheilumatkan juuri omalle aikataululle ja lajimieltymyksille sopivaksi.

Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet tähän upeaan kilpailuun tai siirry suoraan LeoVegasin kampanjasivulle painamalla tästä.

Näin pääset osallistumaan LeoVegasin Urheilutietäjä 2021 -kilpailuun!

Tähän mahtavaan sportista koostuvaan kisailuun pääsee helposti mukaan, sillä ainoana osallistumisehtona on 18-vuoden ikä sekä oma pelitili maailman parhaaksi palkitulla pelisivustolla, LeoVegasilla. Jos sinulla ei ole omaa pelitiliä avattuna vielä tälle laatutoimijalle, niin pääset tekemään sellaisen nopeasti, helposti sekä täysin ilmaiseksi yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla.

Kun olet luonut onnistuneesti oman henkilökohtaisen pelitilin LeoVegasille, niin sinun tulee etsiä sivustolla näkyvältä Kampanjat-välilehdeltä LeoVegas Urheilutietäjä 2021 -kilpailu ja klikata itsesi kyseiselle sivulle. Seuraavaksi paina Liity nyt -nappia ja olet rekisteröitynyt onnistuneesti mukaan urheilutietokisaan. Kilpailu järjestetään live-streamin avulla ja suoraa lähetystä pystyy seuraamaan samalla kampanjasivulla aina, kun viikkokisa on käynnissä.

Vastaaminen kisan kysymyksiin tapahtuu Sli.do-sivuston kautta ja LeoVegasin kampanjasivulta löydät suoran linkin, jonka kautta pääset vastaamaan juuri tämän kilpailun kysymyksiin. Sli.do -sivustolle rekisteröimäsi nimimerkki tulee olla sama sähköpostiosoite, jolla olet luonut tilin LeoVegasille, jotta pisteesti rekisteröityvät varmasti oikein järjestelmään. Jokaisella kierroksella Tapsa Suominen kysyy 15 kysymystä poislukien finaali, jolloin kilpailu koostuu 20:stä urheilukysymyksestä.

Kisakysymykset ovat neljän vaihtoehdon monivalintakysymyksiä, joista yksi vaihtoehto on aina oikein. Vastausaikaa kilpailussa on 10 sekuntia, jolla estetään se, että joku kilpailija käyttäisi Googlea oikeiden vastausten etsimiseen. Jokainen viikkokisa kestään n. 30 minuuttia ja kilpailuita on yhteensä kahdeksan. Osa viikkokisoista on jo käyty, mutta ohjelmassa on vielä viisi kilpailua, joista voit kerätä pisteitä. Jokaisen viikkokisan parhaat palkitaan käteispalkinnoilla ja kokonaiskisan voittaja kuittaa itselleen 10 000 euron arvoisen sporttimatkan haluamaansa kohteeseen!

Viikkokisojen käteispalkinnot:
 • 1. sija 1 000 €
 • 2. sija 300 €
 • 3. sija 200 €
 • 4. sija100 €
 • 5. sija 50 €
 • Sijat 6-10 20 €

Vastaamalla oikein viikottaisissa kisoissa saat piste-etua finaaliin, joka käydään 18. marraskuuta 2021. Voit katsoa alta tarkemmat aikataulut Urheilutietäjä 2021 -kisasta. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa LeoVegasin kampanjasivuilta.

Urheilutietäjä 2021 aikataulu:
 • Viikko 4: Ke 20.10.2021 klo 19:00 – Koripallo
 • Viikko 5: To 28.10.2021 klo 19:00 – Hiihto
 • Viikko 6: To 4.11.2021 klo 19:00 – Formula 1
 • Viikko 7: To 11.11.2021 klo 19:00 – Suomalaiset arvokisoissa
 • Viikko 8: To 18.11.2021 klo 19:00 – All in

Osallistumisohjeet lyhyesti:

 • Siirry LeoVegasin palkitulle pelisivustolle painamalla tästä.
 • Etsi Kampanjat-välilehdeltä Urheilutietäjä 2021 -kisa ja paina Liity nyt -nappia.
 • Osallistu viikkokisoihin ja kerää pisteitä tulostaulukkoon.
 • Viikkokisojen parhaat palkitaan käteispalkinnoin.
 • Kokonaiskisan voittaja saa palkinnoksi 10 000 euron arvoisen urheilumatkan.
 • Kisan tarkat säännöt ja ehdot on luettavissa LeoVegasin kampanjasivuilla.