Aktivoi voitonkorotukset yhdistelmävetoihin ja voita jopa 50% enemmän!

Vedonlyöjien kesälomat alkavat olla takanapäin, sillä monet isot sarjat ovat palanneet kesätauolta ja betsarit ympäri maapallon ovat palanneet tämän mahtavan harrastuksen pariin. Samalla eri vedonlyöntisivustojen tarjoilemien kampanjoiden määrä kasvaa ja pelaajilla on tarjolla entistä monipuolisempaa pelattavaa. LeoVegas on yksi markkinoiden parhaista ja luotettavimmista pelisivustoista, sillä tämä moninkertaisesti palkittu pelipaikka on yksi alan suurimmista toimijoista! Tällä kertaa LeoVegas ilahduttaa vedonlyöjiä mahtavalla kampanjalla, jossa pelaaja pystyy aktivoimaan mobiilissa lyödyille yhdistelmävedoilleen jopa 50% suuremmat voitot!

Vedonlyönti on mainio harrastus ja sen avulla lisäjännityksen hakeminen esimerkiksi oman suosikkijoukkueen matsin seuraamiseen on todella hauskaa, kunhan pitää huolen siitä, että panostaso pysyy omalle kukkarolle sopivana. Ammattimaisesti vedonlyöntiä harjoittavat betsarit suosivat totta kai aina single-vetoja, mutta viihdebetsarit ovat tunnettuja ”rekoistaan”, joista saattaa löytyä jopa lähemmäs kymmenen pelikohdetta.

Pitkässä juoksussa näiden rekkojen rakentaminen ei ole kannattavaa, sillä ne osuvat äärimmäisen harvoin, mutta toki osuessaan näiden lappujen palautuskin on usein pankkitiliä hellivä, sillä kertoimet kasvavat usein jämäkkiin lukemiin. Jos rekkojen rakentelu ja ison palautuksen kalastelu on mielestäsi hauskaa hommaa, niin nyt katseet kannattaa kääntää LeoVegasin Korotuksia yhdistelmävetoihin -kampanjaan, sillä osuvien rekkojen voittomäärää saa boostattua tässä tarjouksessa jopa 50 prosenttia!

Kampanjaan osallistuminen on täysin ilmaista, mutta sinun tulee toki lyödä vedot sisään LeoVegasin vedonlyönnissä. Tämä ei kuitenkaan haittaa sillä, tarjolla on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaista vedonlyöntisivustoista, joita suomalaisille pelaajille on koskaan tarjottu!

Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet kampanjaan tai siirry suorinta tietä LeoVegasin vedonlyöntiin painamalla tästä!

Näin pääset aktivoimaan voitonkorotukset yhdistelmävetoihin LeoVegasin mobiilivedonlyönnissä!

Osallistuaksesi tähän mielenkiintoiseen ja parhaimmillaan hurjan kokoisia voittoja pelitilille tuovaan kampanjaan tarvitset totta kai ihan ensiksi oman pelitilin LeoVegasin sivustolle. Tilin tekeminen onnistuu helposti, nopeasti ja täysin ilmaiseksi, kun klikkaat yläpuolella näkyvää linkkiä. Rekisteröitymisen jälkeen pääset hyödyntämään LeoVegasin tarjoaman tervetuliaistarjouksen, jolla saat napattua talteen jopa 100 euron arvoisen ilmaisvedon.

Kun ilmaisveto on hyödynnetty, niin on aika siirtyä yhdistelmävetojen voitonkorotusten pariin. Etsi kampanjat-välilehdeltä oikea tarjous ja siirry kampanjasivulle. Tarjoussivun oikeassa alalaidassa näkyy oranssi aktivoi-nappi, jota painamalla pääset mukaan tarjoukseen. Seuraavaksi on aika rakentaa yhdistelmävetoja LeoVegasin vedonlyönnissä ja jahtaamaan suurvoittoja. Haluamme muistuttaa, että kampanja on voimassa vain mobiilissa, joten muistathan osallistua puhelimella / tabletilla.

Voittojen prosenttimääräiset korotukset määräytyvät kupongilla olevien kohteiden määrän mukaan. Voit katsoa tarkat prosenttimääräiset korotukset alapuolella näkyvästä taulukosta. Lisävoitto voi olla maksimissaan 1 000 euroa.

 • Triplat: 3 x 10% voiton korotus
 • Neljä kohdetta: 3 x 15%
 • Viisi kohdetta: 3 x 25%
 • Kuusi kohdetta: 3 x 35%
 • Seitsemän tai enemmän kohteita: 3 x 50%

Voit lyödä vetoja maksimissaan 30 euron panoksella, mutta suosittelemme pitämään panostasot matalana, sillä esimerkiksi kuuden kohteen yhdistelmälappu on kohtalaisen vaikea saada kiinni. Lisäksi kampanjan maksimimääräinen lisävoitto voi olla tuhat (1 000) euroa, joten ei kannata turhaan hakea liian vaikeita osumia.

Pelikohteet tulee asettaa ennakkovetoihin eli live-kohteet eivät ole tässä kampanjassa mukana. Kampanjavedot tulee lyödä tenniksen, jääkiekon, käsipallon, lentopallon, amerikkalaisen jalkapallon, koripallon, e-urheilun, dartsin tai kriketin pelikohteisiin. Kampanja on käynnissä 20. lokakuuta asti ja viikottain pelaajan käytössä on 15 korotusta. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa LeoVegasin tarjoussivulla.

Näin osallistut:

 • Siirry LeoVegasin palkitulle vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
 • Muista, että kampanja on voimassa vain mobiilikäyttäjille.
 • Jos olet uusi asiakas, hyödynnä halutessasi tervetuliaisetu, jolla saat jopa 100€ arvoisen ilmaisvedon.
 • Osallistu voitonkorotuksiin kampanjasivuilla klikkaamalla oranssia aktivoi-nappia.
 • Lyö yhdistelmävetoja maks. 30€ panoksella ja aktivoi voitonkorotuksia.
 • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot näet helposti LeoVegasin tarjoussivulta.